Érkezik a Castle ötödik évada az RTL Klub-ra

2015. január 27. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub tovább kedvez a sorozatrajongóknak, és habár egy képernyőn levő krimit egy másik krimi fog váltani, mégis jó az, ha főműsoridőben változatos az egyik országos lefedettségű tévéadó kínálata. Igen, ezzel most lehetne vitatkozni, de ez szerintem így is jobb helyzet, mint például a tavalyi műsorrend, amikor este tíz óra után kezdődtek csak a heti tartalmak.

castle.jpg

 A Castle ötödik évada A mentalista műsorsávját kapja meg, azaz a Barátok közt felvezetését a keddi főműsoridőben. Az író és nyomozónő párosának kalandos történeteit elmesélő krimi az Amerikai Egyesült Államokban a hetedik évadjánál tart, így van mit bepótolnia az RTL Klub-nak ebből a sorozatból is. Az ötödik évad premierje február tizedikén lesz.

A kép forrása: pop-verse.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása