A TV2-től újabb ismert képernyős távozik

2015. január 22. - Jasinka Ádám

 A 2014-es év Ördög Nóra TV2-höz igazolása miatt volt több szempontból is jelentős, azonban úgy néz ki ez a lépés és egyéb, az egyszeri nézők számára nem mindig ismert körülmények felbolygatták a magyar tévés piacot, aminek az lett a következménye, hogy sok műsorvezető, riporter és producer is távozott korábbi munkahelyéről.

 Az ilyen átigazolások, vagy épp felmondások sorát erősíti Szabó Zsófi RTL Klub-hoz történő szerződtetése, Vujity Tvrtko TV2-től való távozása és vele együtt az egyik legnézettebb és legrégebbi magazinműsor, a Napló megszűnése, Tatár Csilla, a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának az egyik meghatározó arcának a köztévéhez, pontosabban A Dal-hoz való igazolása is, valamint a Barátok közt producerének, Kalamár Tamásnak a sorozattól való távozása is. A sor azonban most egy újabb TV2-s műsorvezetővel bővül, ugyanis a tévécsatornánál 2005 óta dolgozó Papp Gergő, azaz Pimaszúr is kilép a tévéadótól.

pappgergo.jpg

 A riporter dolgozott a Naplónál, vezetett reggeli műsort a TV2-nél és ő volt Gombos Edina mellett az Aktív műsorvezetője is. A SuperTV2-n feleségével közösen három évadot készítettek a Pimaszúr ottalszik című, magyar ismert embereket személyesebb oldaláról is bemutató riportsorozatból. A műsorból vélhetően így nem készülnek majd új epizódok, ami azért is kár, mert kellemes meglepetést okozott ez a formátum és érdekes volt látni a celebeket hétköznapi emberként. A SuperTV2-re mellesleg nem csak ebből a műsorból nem készülnek új epizódok, ugyanis sem a Majka vezette NaNee!, sem pedig a személyes kedvencem, a Hajós a dobozban sem kapott még második évados berendelést.

A kép forrása: life.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr Smittpálelnökúr 2015.01.23. 06:52:50

Nem kár érte. Egy irritáló, nagyképű tapló.

dr nmate 2015.02.18. 21:31:19

A Hajós a dobozban az nekem is kedvenc volt...
kérdés, hogy Hajós nem akart többet, vagy a tv...
Pedig még nagyon jó lenne... nagyon szerettem!
süti beállítások módosítása