Politikai műsort indít az RTL

2015. január 14. - Jasinka Ádám

 A reklámadó bevezetése óta több politikai, gazdasági és kulturális hírről is beszámoló RTL Klub-os Híradó, valamint az ezeket a témákat részletesebben taglaló RTLII-s Híradó RTL Klub-on történő ismétlése után újabb olyan műsort készítenek a tévéadónál, amiben fontos szerepet kapnak a közéleti, politikai hírek.

 Az új, napi műsor az RTLII-n kerül adásba és nem más lesz a műsorvezetője, mint a magyar televíziózás egyik legismertebb alakja, Baló György. A Magyarul Baló Györggyel című műsorban az aktuális témák kerülnek a középpontba, az egyes hírek, poltikai döntések értelmezésében pedig szakértők lesznek a nézők segítségére. Az első adás február másodikán lesz az RTLII-n 21:30-kor, amit aznap, késő este az RTL Klub-on is megismételnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása