Ők lettek Az elnök árnyékában című sorozat magyar hangjai

2014. december 30. - Jasinka Ádám

 A TV2 a jövő évet két premier heti sorozattal kezdi, melyek közül az egyik egy olyan országos premier lesz, amit az Amerikai Egyesült Államokban is nemrég kezdtek el vetíteni. A Katherine Heigl főszereplésével készült CIA elemzős sorozat a tévécsatorna tehetségkutatója, a Rising Star felvezetésével debütál, majd hétfőnként 21:30-kor kerül adásba.

azelnokarnyekaban.jpg

 Az elnök árnyékában című sorozatban a főszereplőn kívül több ismert színész is játszik, akik közül sokan a már máshol hallott magyar hangjukat kapták. A történet főszereplőjét alakító Katherine Heigl Mezey Kitti, míg az Egyesült Államok első női elnökét megformáló Alfre Woodard Kocsis Mariann hangján szólal meg. A többi magyar hangot, a stábot és a szinkronos ajánlót a tovább mögött találjátok.

Szinkronhangok:

Katherine Heigl - Mezei Kitty
Alfre Woodard - Kocsis Mariann
Adam Kaufman - Dányi Krisztián
Tommy Savas - Gacsal Ádám
Cliff Chamberlain - Seszták Szabolcs
Sheila Vand - Sipos Eszter
David Harbour - Galambos Péter

Szinkronrendező: Berzsenyi Zoltán
Magyar szöveg: Dáme Nikolett
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: insidetv.ew.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása