HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. december 07. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt a tovább mögött találjátok.

Legends - Beépülve

 A FOX adja magyarul Robert Little Legendák című könyvéből készült tévésorozatot, aminek egy olyan kém a főszereplője, aki minden egyes munkájához, beépüléséhez új személyazonosságot, új legendát kreál, de egy nap rájön arra, hogy nem tudja, melyik figura is ő valójában.

 A magyar változatnak Berzsenyi Zoltán a szinkronrendezője, a magyar szöveget pedig Petőcz István készítette. A főszereplőnek, Sean Bean-nek pedig nem a Trónok harcában megszokott Kőszegi Ákos a szinkronhangja, hanem Haás Vander Péter. A választás nem tűnik rossznak, csak elsőre szokatlan. A többi szereplőhöz én nem ismerek korábbi sorozatos, vagy filmes munkát így magyar hangot sem, de annak örülök, hogy Hámori Eszter ismét egy új sorozaton dolgozik.

Szereplők: Sean Bean (Haás Vander Péter), Ali Larter (Zsigmond Tamara), Tina Majorino (Molnár Ilona), Amber Valetta (Hámori Eszter), Steve Harris (Kálid Artúr)
Magyar szöveg: Petőcz István
Szinkronrendező: Berzsenyi Zoltán
Stúdió: Masterfilm Digital

Fekete vitorlák

 A Paramount Channel első magyarországi sorozatpremiere lesz a kalózos Black Sails című sorozat. A történet középpontjában Flint kapitány áll és a sorozat két évtizeddel A kincses sziget eseményei előtt játszódik.

Szereplők: Zach McGowan (Szabó Simon), Luke Arnold (Debreczeni Csaba), Jessica Parker Kennedy (Gáspár Kata), Toby Stephens (Kőszegi Ákos), Hannah New (Nemes Takách Kata), Toby Schmitz (Makranczi Zalán), Hakeem Kae-Kazim (Vass Gábor), Mark Ryan (Csuja Imre), Tom Hopper (Horváth Illés)

Forrás: Sorozatjunkie

A titkok könyvtára

 Az Universal Channel fogja bemutatni A titkok könyvtára című tévéfilmekhez folytatásként készült sorozatot, aminek a középpontjában a Flynn Carsen (Noah Wyle) által kiválasztott csapat áll. Az ő feladatuk, hogy megoldják a rejtélyeket, felkutassák az ereklyéket és ha kell szembeszálljanak a gonosszal.

 A Vészhelyzetből, az Éghasadásból és természetesen a tévéfilmekből is ismert színész nem a megszokott hangján fog a sorozatban megszólalni, ugyanis Alföldi Róbert helyett Stohl András lett a színész magyar hangja. A főszereplő szinkronhangjának lecserélése nem azért történt szerintem, mert a rendezőnek nem tetszett ez a páros, hanem mert Alföldi Róbert ideje igencsak be van táblázva.

Szereplők: Noah Wyle (Stohl András), Bob Newhart (Izsóf Vilmos), Jane Curtis (Menszátor Magdolna), Rebecca Romjin (Soleczki Janka), Lindy Booth (Roatis Andrea), John Kim (Czető Roland), Lesley Ann-Brandt (Bogdányi Titanilla), John Larroquette (Kajtár Róbert)
Magyar szöveg: Vajda Evelin
Szinkronrendező: Kiss Lajos

Forrás: emTV.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása