A TV2 berendelte Az ének iskolájának harmadik évadát is

2014. november 16. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél hivatalosan is a jövő évre készülnek, ami mondjuk nem is annyira meglepő, hiszen az idei főszezonban semmi újdonságot nem mutattak be a Rising Star-on kívül, ami viszont egyelőre nem váltja be a hozzá fűzött nézettségi reményeket. A tévéadónál ráadásul elég szépen gyomláltak is, elkaszáltak pár egykor sikeres saját gyártású műsort, valamint az RTL Klub bakancsa is nyomott hagyott a konyhakertben.

azenekiskolaja.jpg

 A Rising Star-ral annyiban van szerencséje a TV2-nek, hogy ha nem csökken nagyon a műsor iránti érdeklődés, akkor ezekkel a számokkal viszonylag jól el lesznek a téli vasárnapokon, hiszen a The Voice-hoz hasonlóan ennek a műsornak is a premiert követő év januárjában lesz a fináléja. A többi saját gyártásuk viszont koránt sem teljesít olyan jól és csak a délutáni műsorsávok azok, amikben a TV2 igazán sikeresnek érezheti magát. A kábelcsatornáik terén sincs sok változás, a SuperTV2-n adott négy új műsorból például (Kasza, Pimaszúr ottalszik, Hajós a dobozban, NaNee) csak kettőből készítettek egyelőre új részeket, viszont több sorozatot adnak kábelen, mint a főadón.

 A berendelések előtt azonban érdemes beszélni arról, hogy mely műsorokat kaszálták el a TV2-nél, hiszen két olyanról van szó, amik nem egyszer voltak nézettebbek az RTL Klub-os műsoroknál. Az egyik az Édes élet, ami tényleg nagyon népszerű volt és a celebek keltette hullámot TV2 meg is lovagolta, hiszen a műsorhoz készítettek egy kvázi spin off-ot, Az élet show-ját, amiben először csak civilek, majd később már ismert emberek hétköznapjait nézhették a tévézők. A siker azonban elmaradt és elkaszálták az új műsort, az Édes élet nézettsége pedig csökkeni kezdett. A realitysorozatnak a folyamatos időpontváltozás sem tett igazán jót és akkor zuhant igazán alacsonyra a nézettsége, amikor az RTL Klub műsorra tűzte a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadát. A TV2 pedig elkaszálta az Édes életet.

halatortan.jpg

 A másik, ikonikusnak is nevezhető TV2-s műsor, amiből nem készítenek új részeket az a Napló. Az egykor sikeres magazinműsor a Sztárban sztár második évada miatt költözött a vasárnapi főműsoridőből szombat délutánra, a Tények elé, ahol nem tudta megismételni azt a nézettséget, amivel az RTL Klub-ot is verték régen. A TV2 számára pedig így nem volt kifizetődő a Napló gyártása.

 A TV2-nél azonban nem csak egyes műsorok befejezéséről döntöttek, hanem bejelentették azt is, hogy elkészítik a Sztárban sztár és Az ének iskolájának harmadik évadát és új részeket forgatnak a celebes, főzős realityből, a Hal a tortánból. A tévéadóra ezen felül jön egy új műsor, a Kapsz egy fülest! is, amiben ismert embereket fognak a műsorvezetők instruálni és vicces helyzetekbe hozni. A másik újdonság az az Éden hotel lesz, aminek első két évadát a Viasat3-on láthatták a nézők, a harmadik, Costa Rica-n forgatott évad azonban a SuperTV2-n kerül bemutatásra 2015 tavaszán, a műsorvezető pedig Horváth Éva helyett Berki Krisztián lesz.

A képek forrása: TV2.hu és twice.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása