Ismert színésznőket igazolt a Barátok közt

2014. október 29. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub és talán az ország legnézettebb saját gyártású, napi sorozata két új, ismert magyar színésznőt szerződtetett le és lesznek a történetben visszatérő szereplők is.

baratokkozt.jpg

 Az egyik új színésznőt legutóbb a köztévén, a Hacktion Újratöltve című krimisorozatban láthatták a nézők, ugyanis ott alakította a rendőrség egyik osztályának a vezetőjét Gubík Ági. Az RTL Klub-os szappanoperában egy új szereplőt, Berényi Ágnest fogja megformálni. A másik ismert színésznő, aki játszani fog a sorozatban Huszárik Kata lesz, aki azonban nem új, hanem egy visszatérő szereplő, Kertész Mónika lesz. A karaktert Farkasházi Réka vitte a régebbi epizódokban, de ő egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a szerepet. Huszárik Kata és a hangja nem lehet ismeretlen az RTL Klub-ot nézők számára, ugyanis szinkronizál többek között A mentalista vagy éppen a Taxi című sorozatokban is.

 Az ismert karakterek és színésznők közül újra visszatér a történetbe Berényi Zsuzsa és Berényi Klaudia is, őket változatlan szereposztásban Csomor Csilla és Ábrahám Edit alakítják majd.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása