A Tények váltja a celebeket a TV2-n

2014. október 27. - Jasinka Ádám

 A TV2 hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy szünetre küldik a celebek hétköznapjait bemutató napi műsorukat. A döntést azzal indokolták, hogy az egyik kulcsszereplő, Berki Krisztián nélkül nem akarják folytatni a realityt, ugyanis ő lesz az Éden Hotel harmadik évadának műsorvezetője. A döntés hátterében azonban a nézettség lehetett az egyik sarkalatos pont.

 Az Édes élet ugyanis egyre alacsonyabb számokat hozott és a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadával egy műsorsávban nem tudta felhúzni a TV2 főműsoridős átlagát. A tévéadó részéről azonban meglepő az, hogy nem egy új saját gyártással, esetleg egy régi, bevált műsor új évadával, sőt, nem is külföldi műsorokkal váltják a celebes realityt, hanem a Tények egy késő esti kiadásával.

 Az esti Híradó láthatjuk, hogy bejött az RTL Klub-nak, a TV2 pedig erre kontráz rá azzal, hogy háromnegyed tízkor fog adni egy negyedórás Tényeket november tizedikétől, ami így a tévéadó főműsoridejének több mint másfél óráját tölti majd ki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása