Készül a köztévé bűnügyi sorozatának új évada

2014. szeptember 11. - Jasinka Ádám

 Az MTVA nem csak új sorozatokra és tévéfilmekre ad pénzt, hanem folytatja is a legtöbb saját gyártású műsorát. A Hacktion Újratöltve kaszája után csak egy régi motoros sorozat maradt, de a Munkaügyeken kívül számos olyan produkciója van a köztévének, ami nem az első szezonját fogja megkezdeni idén ősszel. A Gasztroangyal a hetedik, az Ég, föld, férfi, nő pedig új műsorvezetőkkel (Weisz Fanni és Nagy Sándor) a második évadát kezdi meg a Ridikül, a Maradj talpon!, a Fábry és többek között a Szálka új részei mellett.

 Az M1 azonban egy másik régi sorozatát is folytatja, bár kétségtelen, hogy a késő esti vetítési időpontok, és a két epizódos évadok miatt nem sokan ismerik Pajer Róbert novellaadaptációit, a Fekete krónika részeit. A harmadik évad, ha lehet így beszélni a kétszer huszonöt perces kisfilmekről Ráth-Végh István, a sorozattal azonos című regényéből, annak két újabb novellájából készül.

 A sorozat forgatása idén nyáron zajlott olyan színészekkel a főszerepben, mint Lux Ádám, Előd Álmos, Dózsa Zoltán, Jakab Csaba, Schnell Ádám, Kálloy Molnár Péter és Blaskó Péter. A három csontváz és A velencei pékinas című epizódok forgatásáról az egyik szereplőt, egy bírót alakító Lux Ádám osztott meg képeket a Facebook oldalán. Ezekből a lenti képre kattintva szemezgethettek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása