HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. július 27. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és videót a tovább mögött találjátok.

Túlélni Jacket

 Az HBO mutatta be ezt a sajnos csak egy évados, de roppant szórakoztató szitkomot. A szinkron pedig legalább olyan jó lett, mint maga a sorozat, sőt, a főszereplőhöz László Zsolt hangja remekül illik, de a többi szereplő is hasonlóan jól szól magyarul. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Christopher Meloni (László Zsolt), Rachael Harris (Urbán Andrea), Connor Buckley (Szvetlov Balázs), Claudia Lee (Lamboni Anna), Tyler Foden (Baráth István), Kevin Hernandez (Penke Bence), narrátor (Széles Tamás)
Stúdió: Mikroszinkron

24: Élj egy új napért

 A Magyarszinkron.hu volt olyan szerencsés, hogy megnézhette közelebbről, hogyan is készül a szinkron a 24 új évadához (a mázlisták). A videóban beszélgetnek a főszereplők magyar hangjaival, többek között a személyes kedvencemmel, Kőszegi Ákossal is. A videó megtekintésével azonban vigyázzunk, hiszen olyan epizódokból van benne részlet, amik még nem kerültek adásba magyarul.

Brickleberry

 A Comedy Central mutatja be a Brickleberry című animációs sorozatot, amihez ki is adták a szinkronhangok listáját.

Szereplők: Woody (Schneider Zoltán), Steve (Szokol Péter), Ethel (Erdős Borcsa), Malloy (Elek Ferenc), Denzel (Gacsal Ádám), Connie (Kocsis Mariann)

Az élet csajos oldala

 Az RTLII-n se maradtak a nézők premier tartalom nélkül, hiszen a Nyugi, Charlie! című szitkomot váltotta a két, kevés pénzből élő pincérlányról szóló egyszerű, de vicces sorozat. A szinkronhangok megleptek, és nem azért, mert rosszak lennének, hanem mert nem ezekre a párosításokra számítottam. Az élet csajos oldalát ismerem eredeti nyelven, és picit furcsa volt, hogy a főszereplőhöz, a sokszor lekezelő, alpári és bunkó Max-hez (Kat Dennings) egy ilyen lágy hangot választottak, de az első részek alapján teljesen rendben van ez is. A legnagyobb meglepetés Ruttkay Laura volt, akit az ajánlókban fel sem ismertem, annyira játszik a hangjával.

Szereplők: Kat Dennings (Németh Borbála), Beth Behrs (Ruttkay Laura), Jonathan Kite (Varga Gábor), Garrett Morris (Várkonyi András), Matthew Moy (Elek Ferenc)

A hátrahagyottak

 Az HBO másik premier sorozata a saját gyártásuk volt, amit magyar nyelven is bemutattak. A szinkron első hallásra nem lett rossz, visszaadja azt, amit eredeti nyelven nyújt a sorozat, de vannak benne azért szokatlan választások.

Szereplők: Justin Theroux (Varga Gábor), Amanda Warren (Závodszky Noémi), Liv Tyler (Soleczki Janka), Paterson Joseph (Varga Rókus), Max Carver (Gacsal Ádám), Charlie Carver (Berkes Bence), Edward James Hyland (Kajtár Róbert), Carrie Coon (Szórádi Erika), Frank Harts (Madai Gábor), Michael Gaston (Áron László)
Magyar szöveg: Kovács Zsuzsa
Szinkronrendező: Varga T. József
Stúdió: Mikroszinkron

Interjú a Czető-testvérekkel

A linkre kattintva elolvashatjátok a cikket.

Interjú Mezei Kittyvel

A linkre kattintva elolvashatjátok a cikket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása