HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. július 06. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, videót és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Ray Donovan

 Az HBO mutatta be ezt a sorozatot, amiben a főszereplőt a magyar tévézők jó pár filmből már ismerhetik. A történet egy olyan problémamegoldóról szól, akit főként piszkos ügyek eltakarítására hívnak. Azaz, aki a Botrányban látott bulvárosabb söprögetést várja az csalódni fog, mivel itt az erőszakosság van az előtérben.

 A szinkron érdekessége, hogy kiderült, az HBO nem tartozik azon tévéadók körébe, akik leszerződnek egy stúdióval és csak velük dolgoztatnak, hiszen nem ez az első eset, hogy nem az SDI Media Hungary, hanem vagy a Mafilm Audio (Szilícium-völgy) vagy pedig a Mikroszinkron készíti a magyar változatot. Persze nem tudjuk, ennek milyen szerződési kötelezettség áll a hátterében, de akkor is furcsa volt hallani a Ray Donovan végefőcímében azt, hogy a Mikroszinkronban készült. Azt pedig még furcsább, hogy egy ismert szinkronhang, Varga T. József a szinkronrendező. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Liev Schreiber (Viczián Ottó), Paula Malcomson (Németh Kriszta), Eddie Marsan (Karácsonyi Zoltán), Dash Mihok (Megyeri János), Steven Bauer (Haagen Imre), Katherine Moenning (Kis-Kovács Luca), Pooch Hall (Sörös Miklós), Kerris Dorsey (Laudon Andrea), Devon Bagby (Bogdán Gergő), Jon Voight (Barbinek Péter)

Magyar szöveg: Bogdán László
Szinkronrendező: Varga T. József
Stúdió: Mikroszinkron

Interjú Szalay Csongorral

 A Magyarszinkron.hu folytatja a videók készítését, most azonban nem magáról egy sorozat szinkronjáról csináltak riportot, hanem az egyik népszerű magyar hanggal, Szalay Csongorral beszélgettek.

Vérmes négyes

 A Viasat3-on képernyőn levő szituációs komédia nem új sorozat, viszont erről a szinkronról sem volt még a blogon részlet, így nem mehetünk el szó nélkül az ismert neveket felvonultató magyar változat mellett sem. A videért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Valerie Bertinelli (Nagy-Németh Borbála), Jane Leeves (Madarász Éva), Wendie Malick (Kovács Nóra), Betty White (Kassai Ilona), Jay Harrington (Viczián Ottó), Michael McMillian (Czető Roland), Regis Philbin (Forgács Gábor), Heather Locklear (Götz Anna)

Vadmacskák

 Az RTL Klub mutatta be ezt a pom-pom lányos tinisorozatot. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Aly Michalka (Mezei Kitty), Ashley Tisdale, Matt Barr (Szabó Máté), Gail O'Grady (Götz Anna), Robbie Jones (Papp Dániel), Sharon Leal (Zakariás Éva)

Interjú Kálid Artúrral

 A Magyarszinkron.hu készített interjút a színésszel, amit ezen a linken találtok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása