Ezek a sorozatok váltják a ValóVilágot az RTLII-n

2014. április 30. - Jasinka Ádám

 A kábelcsatornának egyértelműen megnövelte a nézettségét a reality új évada, s habár olyan jó számokat nem hoz mint a Szombat esti láz negyedik szezonja, azért jócskán többen kapcsolnak a legújabb RTL Klub-os csatornára, mint régen. A probléma az, hogy akik odakapcsolnak, azok nem mind új nézők, mármint csatorna szempontból, és nem is nagyon kíváncsiak a realityt felvezető és levezető műsorokra. A ValóVilág tény és való, hogy dobott az RTLII nézettségén, de főként az RTL Klub kárára.

AM1.jpg

 A reality után pedig jogosan várnánk el premier sorozatokat és műsorokat az adótól, amit félig meddig meg is kapunk. A legfontosabbat, Charlie Sheen sorozatát már korábban bejelentették, s nem titkolták el azt sem, hogy a ValóVilág műsorsávját fogja megkapni a 10+90 részes szitkom. Az azonban újdonság, hogy a Viasat3 mintájára dupla részekkel fogják vetíteni, amiből az egyik az előző napi premier ismétlése lesz.

 De ne kezdjük egyből a főműsoridővel, mivel délután is lesznek említést érdemlő műsorok. Persze nem mindenkinek lesz kötelező néznivaló, de egy bizonyos nézői ízléskört a három telenovella biztosan ki fog elégíteni, főleg, hogy ebből kettő országos premier. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

13:00: Utolsó vérig
14:00: Szerelem zálogba
15:00: Szeretők és riválisok

 A délután második fele inkább saját gyártásokban lesz erős, ugyanis két műsorhelyet leszámítva többnyire RTL-es műsorok lesznek képernyőn. Az egyik nem RTL-es egy animáció lesz, ami csak elsőre lehet meglepő, mármint nem maga az animáció, hanem hogy késő délután ilyen gyerekeknek szánt tartalmakat adnak. De ha jobban megnézzük, egy másik RTL Klub-os kábelcsatornán igen népszerű a Hupikék törpikék is. A délutánt pedig egy külföldi sorozat zárja, ami napi vetítésben kerül adásba, s minden bizonnyal premier évadokatt is adni fognak. A kora estét és a Híradót pedig két ismételt saját gyártás vezeti fel hétfőnként és péntekenként, ugyanis a hét közepén ebben az idősávban filmeket fog vetíteni a csatorna.

16:00: Barátok közt (ism.)
16:30: Vacsoracsata (ism.)
17:30: Tom és Jerry
18:00: A nagy svindli (ism.)
19:00: A gyanú árnyékában (ism.) / film
20:00: Segítség, bajban vagyok! (ism.) / film
21:00: Híradó

 A főműsoridő viszont érdekesebb, mivel több csatornapremiert és két országos premiert is találunk a műsorrendben. A csatornapremierrel elárultam azt, hogy olyan sorozatokat tűz képernyőre az RTLII, amit már az RTL Klub-on, vagy másik kábelcsatornán bemutattak. Az egyik ilyen a Gyilkos hajsza lesz, de adni fogják a Homeland, a Jo, a profi, és az Érintés első évadát is. Az országos premier pedig a Charlie Sheen-es sorozat, valamint a Hazug csajok társasága lesz.

21:30: Nyugi, Charlie! (ism.)
22:00: Nyugi, Charlie!
22:30: Gyilkos hajsza / Homeland / Jo, a profi / Hazug csajok társasága / Érintés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása