Itt Az ének iskolájának ajánlója

2014. április 12. - Jasinka Ádám

 A TV2, ha nem nézzük most azt, hogy melyik műsora sikeres és melyik bukott, akkor azt mondhatjuk, hogy kezd magára találni és végre nem azt mondják rá az emberek, hogy fut az RTL Klub után és másolja a saját gyártásait. A csatorna új műsorai szórakoztatóak és beazonosíthatóak, amik megvalósításban és stílusban is elütnek az RTL Klub-os gyártásoktól. Persze, nem lehet a minőségtől függetleníteni az egész kérdést, de jó látni azt, hogy az utóbbi időkben a TV2 kezdi megtalálni a saját ízlését. Az ének iskolája pedig az első ilyen sikeres formátuma volt, amivel ki tudott lépni a másik kereskedelmi csatorna árnyékából, mind a színvonalat, mind a nézettséget figyelembe véve.

 Az izraeli formátum pedig annyira bevált a TV2-nek, hogy be is kérték a második évadot - vagy ahogy ők nevezik az iskolatéma miatt - évfolyamot. A zsűri felállásán (Szulák Andrea, Szandi, Király Viktor, Hajós András) és az osztályfőnök kiléten (Friderikusz Sándor) nem változtattak, ami azért tetszetős, mert jól választották ki az ítészeket, másrészt lehet, hogy a zsűri miatt kap még egy esélyt a műsor, bár kétlem, hogy meg tudnám szokni a harsány díszletet és a kicsit negédes stílust. Az ajánló alapján nem változtattak a díszleten és tehetségekből sem lesz hiány.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása