Színészek régi vágásban - 6. kör

2014. március 01. - Jasinka Ádám

 Az erre a bejegyzésre választott színész az egyik személyes kedvencem. Az első tévés szerepe A dumagép (Frasier) című sorozatban volt 1994-ben, az igazi sikerre azonban 2003-ig várnia kellett, sőt, ha azt nézem, akkor 2004-ig, amikor is megkapta a főszerepet az ikonikus jogi sorozat ikonikus spinoff-jában. Az ügyvédes dramedy kaszája (és A hivatal (The Office US) után egy, az idei tévés szezonban indult új, epizódikus sorozatban kapott szerepet, ahol igencsak ravasz és manipulatív bűnözőt alakít. A képet azonban nem olyan sorozatból vágtam ki, ahol főbb karaktert hozott, hanem a Seinfeld-ből, ahol vendégszerepelt a kilencedik évad egyik epizódjában. A színész magyar hangja Csankó Zoltán és Czvetkó Sándor is volt. A képet és a megfejtést a tovább mögött találjátok.

SzRVJS2.png

A megfejtés fehérrel: James Spader, Az ügyvédek (The Practice), a Boston Legal - Jogi játszmák és a The Blacklist főszereplője.

SzRVJS1.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása