Charlie Sheen váltja a ValóVilág-ot az RTLII-n

2014. február 27. - Jasinka Ádám

 A három országos csatorna tavaszi műsorstruktúrája után a kábelcsatornák felé kell vetnünk a tekintetünket, ugyanis bőven akad csemegézni való, hiszen új sorozatokat és új, saját gyártásokat találunk a műsorrendekben.

 Az RTL Klub programigazgatója Kolosi Péter tavaly nyilatkozott az RTLII-ről is, s azt mondta, hogy lesznek a csatornán új sorozatok, többek között (a már bemutatott és a második etappal képernyőn levő) a Glades - Tengerparti gyilkosságok és a Charlie Sheen főszereplésével készült Anger Management. Az utóbbiról azonban eddig a sajtóközleményig nem árult el semmit a kábelportfólió vezetősége. A magyar címén Nyugi, Charlie! olyan szitkom, amiben a Két pasi meg egy kicsi ikonikus főszereplője terapeutát alakít, aki saját otthonában fogadja a dühkezelési tanácsokra szoruló pácienseket. A sorozatot a ValóVilág kifutása után tűzik műsorra, azaz szerintem napi bontásban kerül adásba, ami látva a szitkom formátumát (10+90 epizód) nem egy rossz döntés.

AngerManagement.jpg

 A telenovellák kedvelői számára pedig bemutatják a Szerelem záloga című mexikói sorozatot.

 Az RTLII azonban nem marad új saját gyártás nélkül, hiszen Máté Kriszta (Forró nyomon, Az első millióm története) a közéleti témákról is nyíltan beszélő heti műsora, valamint Hadas Kriszta (Forró nyomon) magyar zenei legendák történetét sok zenével feldolgozó sorozata tavasszal lesz képernyőn.

 A legfiatalabb RTL-es kábelcsatornán kívül a Cool TV-n is lesznek premier epizódok, hiszen három országos premier sorozatot mutatnak be; a Kemény motorosok és a Vámpírnaplók harmadik, valamint A rejtély negyedik évadát. A Prizma TV pedig új nevet és arculatot fog kapni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása