Színészek régi vágásban - 3. kör

2014. február 08. - Jasinka Ádám

 Az erre a bejegyzésre választott színésznőt bizony magam sem ismertem fel abban az epizódban, amiből régi képet lőttem hozzá. A tipikus kézállás és fejtartás viszont segített abban, hogy egy igencsak kultikussá vált, s általa megformált figurát hozzá kössek.

 A kép a Columbo harmadik évadának harmadik részéből való, amit az a Boris Sagal rendezett, akinek az egyik lánya az egyik legnépszerűbb szitkomnak volt az egyik főszereplője, valamint mostanában egy igencsak kemény és olajszagú drámának a meghatározó karaktere. A színésznő Básti Juli, Kovács Nóra, Kocsis Mariann és Vándor Éva hangján szólal meg a magyar változatokban. A képet és a megfejtést a tovább mögött találjátok.

SzRVKS2.png

A megfejtés fehérrel: Katey Sagal, az Egy rém rendes család és a Kemény motorosok című sorozatok főbb szereplője, aki játszott többek között a Boston Legal-ben és a Lost-ban is.

SzRVKS.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása