Emlékeztető: Az élet show-ja

2014. január 27. - Jasinka Ádám

 A TV2 a második új saját gyártású műsorát tűzi képernyőre ebben az évben, ami azért megsüvegelendő. Persze, tudom, mit mond a magyar netes közvélemény, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, meg amúgy is, amit magyar kereskedelmi tévén adnak, az csak rossz és értékelhetetlen mocsok lehet. Na, dühöngés megvolt? Oké. Szóval tavaly év végén (vagy idén év elején) nyilatkozta azt Simon Zsolt, hogy a műsorstruktúrán úgy változtatnak, hogy több saját tartalmat fognak adni, azaz kvázi azt akarják csinálják, amit az országos tévétársaságok az Amerikai Egyesült Államokban. Ugyanis ott is saját műsorok vannak a legnézettebb műsorsávokban.

 A Magánnyomozók volt az első új sorozat, ami az új műsorrendben került bemutatásra és nem lőttek mellé a csatornánál, amikor a dokurealityt ötvözték a krimivel, a nyomozással és a mások után való leselkedéssel, ugyanis tizennyolc rész alatt nyolcszázezerről egymillióra növekedett a nézőszám, ami azért nem semmi. Azon ne kezdjünk el vitatkozni, hogy miért veszik le a képernyőről, de mindenesetre nem készül Újházi tyúkhúsleves az aranytojást tojó tyúkból, hiszen a bejáratott, szombati műsorsávot megkapja, azaz napiból heti sorozat lesz.

 A megüresedett műsorsávot az Édes élet spinoff-ja, Az élet show-ja kapja, amiben nem celebek mindennapi életébe nyer betekintést a néző, hanem civilekébe. A szereplőkről rövid jellemzést és képet a tovább mögött találtok.

TV2: Az élet show-ja 1x01 19:20

AÉSRoberto.jpg

 Roberto – A 34 éves mulatós masszőr édesanyjával, Katival él Napkoron. Legjobb barátja, sofőrje és egyben legfőbb segítője, Tibi aktív közreműködésével járja a környéket, fellépéseivel színt visz rajongói és a helyiek életébe.

AÉSVali.jpg

 Valika – Az 51 éves Valika a süttői focicsapat szakvezetője. A vicces, nagyszájú, szókimondó asszony párja külföldön dolgozik, Valika édesapjával, Pista bácsival és kislányával, Evelinnel él.

AÉSÁkos.jpg

 Ákos – A 38 éves, jóképű férfi pörgős életet él, szinte mindenkit ismer a budapesti éjszakában, otthonosan mozog a legtöbb menő szórakozóhelyen – nem véletlenül, hiszen a vendéglátásban dolgozik. Ákos mellett párja, az üzletvezetőként dolgozó Kata, és legjobb barátja és cinkostársa, Olivér is feltűnik majd a képernyőn.

ÁÉSUrbánék.jpg

 Urbánék – Igazi modern családként élnek, a 32 éves Kata saját tetoválószalonjában dolgozik, míg férje, a jóképű István belsőépítész. Kata kamasz fiával élnek hármasban, ám hamarosan a jókedvű, vidám família egy újabb kis jövevénnyel bővül.

Forrás: TV2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása