A SuperTV2-n is saját gyártású műsor lesz főműsoridőben

2014. január 18. - Jasinka Ádám

 A TV2 taktikáját ismerjük, miszerint saját sorozatokkal akar nézőket szerezni, de ennek az az egyik hátránya, hogy az import sorozatok, amikért sokan odavannak, hiszen csak azok az igazi sorozatok számukra, késő esti műsorsávokba szorultak. (Az viszont milyen már, hogy ezzel a tologatással lett bevállalósabb - ha lehet így fogalmazni - a TV2 és teszi nézőbarát sávba a korábban eldugott sorozatát, a Grimm címűt. Ugyanis a misztikus szériát a Jóban rosszban vezeti fel, ami nézettség szempontjából is jó döntés, illetve nem csak hétfőn, hanem kedden is adnak NCIS-t, így a Zsaruvér is kap jó nézettségű műsort felvezetésnek.)

 A TV2 után a SuperTV2-n is változtatnak a műsorrenden, ahol szintén saját gyártás kerül a főműsoridőbe, azonban a délutáni kínálatot is érdemes megnézni. A TV2-nél (is!) előszeretettel ismételnek egyik csatornán leadott műsort egy másik csatornán, főleg, ha saját műsorról van szó, amit olcsóbb többször leadni, mint egy megvett sorozatot, filmet, így nem meglepő, hogy mind a TV2-n, mind a SuperTV2-n hasonló brand-ekkel találkozik a néző.

ezekmegorultek.jpg

 A délutáni saját gyártások 13:30-kor kezdenek a TV2-s reality sorozat, az Édes élet ismétlésével, ami után Hal a tortán (SuperTV2) ismétlést, Ezek megőrültek! (TV2) ismétlést és Aktív (TV2) ismétlést adnak. A délutáni műsorsávban nem is kell feltétlenül premier tartalmat adni, persze nem hátrány, de nem is hoz akkora bevételt. Az érdekes a 17:15-ös műsor, a Jóban rosszban, ami viszont premier, s ezért a TV2-n 21:30-kor képernyőre kerülő epizód csak ismétlés. Ez a helyzet az utána levő Hal a tortánnal is, ami szintén premier, de a TV2-n, a délutáni sávban ismétlés lesz.

 A főműsoridőben Családi titkok, Veled is megtörténhet! és Ezek megőrültek! szerepel, s így a TV2-höz hasonlóan este tíz utánra kerülnek a filmek és külföldi sorozatok. Azok a külföldi sorozatok, amik ismétlések. Persze, kell ismételni, mert van nézővonzó értéke egy máshol leadott és nézett sorozatnak, csak kellenek premierek is, ami a SuperTV2 főműsoridejében szerintem nincs. A csütörtöki nap az egyetlen hétköznap, amikor sorozatot vetítenek; a TV2-n leadott Sherlock és Watson-t és a Pro4-en leadott Last Resort-ot. A hétvégi sorozatok is ismétlések, hiszen az Emily doktornőt és a Pan Am-et a Fem3-on már vetítették.

 Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ezzel a kínálattal nem túl egyedi és érdekes csatorna a SuperTV2. Jó, az RTLII-ről se lehet áradozni, de adnak premier sorozatokat (vicces, de a Hazug csajok társaságát beírták a hivatalos műsorrendbe, a frissített változatban meg Való Világ szerepel a műsorsávjában). A SuperTV2-vel az a problémám, tévénéző fejjel gondolkodva, hogy miért fizessek elő egy olyan csatornára, ahol egyrészt ismétlik azt, amit a TV2-n adnak, másrészt a premiereket megismétlik az országos csatornán. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

Hétköznap:
13:30: Édes élet
14:30: Hal a tortán
15:30: Ezek megőrültek!
16:30: Aktív
16:50: Tények
17:15: Jóban rosszban
18:15: Hal a tortán
19:15: Családi titkok
20:15: Veled is megtörténhet!
21:20: Ezek megőrültek!

Hétfő-Kedd-Szerda és Péntek:
22:20: film

Csütörtök:
22:20: Sherlock és Watson
23:20: Last Resort

Szombat:
19:00: Tények
19:30: film
21:20: film
23:05: Emily doktornő
0:05: Pan Am

Vasárnap:
19:00: Tények
19:30: film
21:20: film
0:00: Egy ellopott élet
1:00: The Pacific
2:00: Jersey lány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása