Itt vannak a Párizsi mentősök szinkronhangjai

2014. január 16. - Jasinka Ádám

 Az M1 a Párizsi helyszínelők mellé hétfőn bemutatott egy másik francia sorozatot, a Párizsi mentősöket, amiből négyszer hat rész készült 2008 és 2010 között. Az, hogy európai sorozatokat is képernyőre tűznek szerintem dicséretes, mert nem csak az amerikai, gyakran tömeggyártású műsorokkal ismerkedik így meg a tévéző. Persze sarkosan fogalmazok, mivel nagyon sok minőségi és tényleg jó amerikai széria van, csak több a tucat, ami a nagy televíziós piac velejárója.

 A sorozat a pénzügyi gondokkal küszködő párizsi mentősökről szól, akik ráadásul nem is tudnak pihenni a műszakok között, mivel kevesen vannak. A kórházas műsorokért nem vagyok oda, de ilyen, kimondottan a mentősökről szólót még nem láttam (ugye a Harmadik műszakban és a Lángoló Chicago-ban is voltak mentősök, de előbbinél még a rendőrség és a tűzoltóság, utóbbinál csak a tűzoltóság játszott be).

Christian Vadim - Dr. Gaspard Peyrac: Haás Vander Péter
Fréderic Quiring - Dr. Patrick Galvo: Dolmány Attila
Fanny Gilles - Dr. Bénédicte Muller: Sallai Nóra
Nanou Garcia - Brigitte mentőápoló: Farkasinszky Edit
Sophie Broustal - Caroline - Peller Mariann

Forrás: MTVA Közönségszolgálat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása