Szinkronos részlet William Shatner sorozatához

2013. december 25. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub az új műsorrendjében nem egy országos premiert fog bemutatni, s igen, lesznek köztük szitkomok is. De mivel országos kereskedelmi csatornáról beszélünk, ezért nem főműsoridőbe kerül a CBS tizennyolc epizódos, egy évadot megélt sorozata. A William Shatner főszereplésével készült széria Henry-ről, az újságíróról (Jonathan Sadowski) szól, aki 27 éves korában úgy dönt, hogy haza költözik az apjához, aki évek óta egyedül él. Kiderül, hogy apja, Ed (William Shatner) korántsem olyan gyámoltalan, mint hitte, sőt az öreg veszedelmesebb, mint egy kiképzőtiszt. Némi lágyságot csak a zöldségek tudnak kipréselni belőle, ezért Henry minden tanácsot elfogad papucs bátyjától, Vince-től (Will Sasso), és feleségétől, Bonnie-tól (Nicole Sullivan), akik maguk is rettegve gondolnak minden találkozásra.

$_!My.Dad.Says.2010_11.jpg

 A szinkron első hallásra jól sikerült, főleg, hogy a főszereplőnek az a magyar hangja, aki a Boston Legal-ben is, de a többiek se panaszkodhat. Az picit vicces, hogy mind a négy főszereplő vezetékneve S-el kezdődik. A szinkronos részleteket a tovább mögött találjátok.

Szinkronhangok:

William Shatner: Szersén Gyula
Jonathan Sadowski: Szabó Máté
Will Sasso: Kerekes József
Nicole Sullivan: Kökényessy Ági

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása