Itt vannak az új NCIS-spinoff karakterei

2013. december 08. - Jasinka Ádám

 Az NCIS spinoffságával (szép szó) sokszor viccelnek a hazai blogokon is, mivel úgy a CBS legnézettebb sorozata, hogy az egész tengerészetes dolog nem is ezen a csatornán indult. Ha megengedtek egy kis kitérőt, akkor leírok pár dolgot, mert szerintem kacifántos és érdekes a sorozat sorsa.

 Azt nem sokan tudják, hogy az NCIS, a maga tíz leadott szezonjával bizony spinoff, azaz egy másik műsor, a JAG testvérsorozata. Azt viszont még kevesebben tudják, hogy nem a CBS mutatta be először azt a tengerészetes vonalat, amivel igencsak előkelő helyen állnak a nézettségi rangsorban. A JAG-et az NBC kérte be és tűzte műsorra 1995 és 1996 között, de a második évadot már nem ők kérték be, mivel gyatra volt a nézőszám. Ez is érdekes amúgy, hogy egy elkaszált sorozatot egy másik csatorna megvesz és sikeressé tesz.

NCIS.jpg

 A JAG nyolcadik évadában vezették fel az új sorozatot, az NCIS-t, ami dupla részes backdoor pilot-tal és 13M-ós nézettséggel kezdett. A nézőket viszont nem sikerült átcsábítani a helyszínelőkhöz az első szezonra. A második évadot viszont több ember figyelte, a harmadik, negyedik etapra pedig már 17M-ós nézőszámot is hozott a csatornának Gibbs és csapata. A legnézettebb adás a tavalyi, tizedik évadban volt, amikor 22,86M nézőt vonzott a képernyők elé.

 A második NCIS spinoff, az NCIS: Los Angeles szintén dupla részes backdoor pilot-tal mutatkozott be. A nézőket pedig érdekelte az új sorozat, s habár ingadozó volt a nézettség, jobb átlagot hozott az első szezonnal, mint az NCIS. A csatorna pedig e két sorozattal remek párost hozott össze, s érthető, hogy szeretnének még egy olyan sorozatot, ami ilyen pazar nézettséget ér el. A tavalyi ötlet, az NCIS: Red, az utazóügynökös felállás nem jött össze, s ezért vették elő a kalapból New Orleans-t, azt a várost, amit először a CSI: New York helyett akartak.

 Azaz a spinoff spinoffja az NCIS: New Orleans munkacímet kapta, a karakterek leírását a tovább mögött találjátok.

D. Pride különleges ügynök: Ötvenes, karizmatikus, élettel teli férfi. Egy ember, aki élvezi az élet örömeit, de szikla szilárd és erős is tud lenni, ha az kell. Makacs, őszinte, eltökélt, hihetetlenül ravasz és nem ismer lehetetlent.

Főszereplő, bármelyik etnikumból

C. Lasalle különleges ügynök: Középkorú, harmincas, jóképű, vékony és izmos férfi. Louisiana-ban született és nevelkedett, korábbi sheriff-helyettes, aki kemény időkön ment keresztül, s ezért elhatározta, hogy visszavonul. Kemény, okos, ördögi, sármos, kedves és nyers.

Állandó szereplő, bármelyik etnikumból

M. Brody különleges ügynök: Harmincas, éles látású nő, aki nem ismer lehetetlent. Kiszámíthatatlan jellem, szenvedélyes, odaadó, hűséges, meglepő, dögös, vicces, nagylelkű, titkolózó, sebezhető és mindent összevetve eltökélt, hogy ő legyen a legjobb női NCIS ügynök.

Állandó szereplő, bármelyik etnikumból

Doktor L. Wade: Negyvenes, őszinte és a szakmájában komoly nő. Gyakran szándékosan van tele ellentmondásokkal. Különc, hóbortos, remek a humorérzéke, a társadalmi szokásokat semmibe veszi, és szereti a egyetemi amerikai focit. Nem bízik abban, hogy még mindig elég csinos.

Állandó szereplő, bármelyik etnikumból

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása