Kovács Kati zsűrizni fog A dalban

2013. december 03. - Jasinka Ádám

 Az MTVA december elsejéig várta azokat a dalokat, amiknek szerzői, előadói indulni szerettek volna a következő Eurovíziós Dalfesztiválon, Koppenhágában. A sajtóközlemény szerint több mint kétszáz dal érkezett be, amikből egy tíz fős, úgymond előzsűri választja ki azt a harminc szerzeményt, ami bekerülhet az élő adásokba.

 A műsor első két szezonja is kiemelkedő nézettséget hozott a közmédiának, s a második etapra a szabályokat is finomították, a nézőknek nagyobb beleszólást adva. A műsor menete a tavalyihoz hasonló lesz és három elődöntőt (január 25., február 1., február 8.), két középdöntőt (február 15. és 16.) és egy finálét (február 22.) láthatnak a nézők.

adal.jpg

 A zsűri összetétele így a dalokat nem ismerve talán a legfontosabb kérdés, ugyanis lévén showműsorról (reality?) van szó fontos, hogy a zsűritagok jól működjenek; legyen köztük szentimentálisabb, racionálisabb, szakmai szemmel figyelő. Az első két évadban ugye az előző magyar induló is szerepelt a zsűri tagjai között, azonban idén (talán nem merte bevállalni az M1) ByeAlex nem kap széket az ítészek között. A műsorból viszont nem hagyják ki, mivel a netes felületen ő fog kommentálni az online nézőknek, illetve videóriportokat is készít. A gárda állandó tagja a harmadik etapban is a közmédia egyik arca és rádiós műsorvezető Csiszár Jenő, valamint Rákay Philipp az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese. A tényleges énekesi vonalat a tavalyi évadban is zsűriző Rúzsa Magdi és Kovács Kati adja.

 Az élő műsorok műsorvezetői Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor, míg a backstage-é Buda Marci helyett Rátonyi Krisztina és Harsányi Levente lesznek.

Fotó: Soós Lajos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása