Super Bowl és szitkom csere a FOX-os midseason-ben

2013. november 30. - Jasinka Ádám

 A FOX kb annyit variál a midseason-ös sorozataival mint manapság a TV2 és az RTL Klub együtt. A két magyar kereskedelmi csatornának se kell a szomszédba mennie, ha műsorpakolgatásról és változó műsorsávokról van szó, de az amerikai adó nem kis műsorszerkesztést csinált.

 A midseason-re a FOX műsorra tűzi a The Following második szezonját, aminek az első évada - és megkövezhettek - nem volt olyan pocsék. A Kevin Bacon főszereplésével készült sorozat premierje az NFC döntője után kerül, hogy nézőket szerezzen, majd a rendes sávjába, hétfő 21-re először a Sleepy Hollow szezonzárója, majd az Almost Human után. A keddi műsornapot variálta legjobban a csatorna; a The Mindy Project a téli finálé után szünetre megy, a helyére pedig a Brooklyn Nine-Nine kerül, a Dads-ből pedig dupla részt adnak. Aztán az American Idol új szezonja különkiadással jelentkezik, ami kiüti a szitkomokat keddről, de csak egy főműsoridőre. A tavaszra Seth MacFarlane sorozatát a Glee váltja, míg a B99-cet a The Mindy Project új felvonása. Az új sorozatok közül az első, a Rake csütörtökön mutatkozik be az American Idol felvezetésével, míg az Enlisted című vígjáték sorozat az új műsornapra kerülő és gyenge nézettséget hozó Raising Hope utánra kerül. A Super Bowl utáni igencsak nézett műsorsávot a New Girl és a Brooklyn Nine-Nine kapta meg, ami azért is érdekes, mert előbbi egy harmadik szezonos sorozat, és ezek szerint a csatorna nem elégedett a nézettséggel. A képre kattintva elérhető a nagyobb változat.

FOXmidseason_1.PNG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása