Az Így jártam anyátokkal testvérsorozatot kap

2013. november 17. - Jasinka Ádám

 A CBS egyik legnézettebb szitkomja a célközönségnél az Így jártam anyátokkal, ezért nem csoda, hogy a csatorna nem szívesen kaszálta el. Azonban a rajongók és a sorozatokkal foglalkozók kezdtek picit idegesek lenni, hogy a történet központját adó ötletről az írók nem nagyon akarják lehúzni a leplet. Persze már tudjuk, hogy a kilencedik - Amerikában képernyőn levő - szezon a sorozat utolsó évada, és el is varrnak minden szálat a készítők, vagyis gondolom, mivel nem nézem.

HIMYM.jpg

 A csatornának viszont e sorozat helyére kell egy olyan, ami legalább ilyen nézettséget tud hozni a célközönségnél, mert a CBS finoman szólva se a legfiatalosabb adó Amerikában. A következő szezonra ezért be is kértek egy pilot-ot a How I Met Your Mother készítőitől, ami női szemszögből mutatja be a bejáratott alapötletet. A cím pedig How I Met Your Dad lesz. Az új karaktereket a legjobb lenne, persze nézettség szempontjából, ha az eredeti szériában mutatnák be, de az egyik készítő ezt nem veszi biztosra.

 Az új szériának új szereplői és története lesz, de szintén New York-ban fog játszódni. A baráti társaság egyik kedvenc helye viszont nem a MacLaren's Pub lesz, mivel az egyik készítő Carter Bays azt mondta; new bar for a new show. Az írók között van az eredeti sorozatot jegyző Carter Bays és Craig Thomas, valamint az Up All Night készítője és producere Emily Spivey.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása