Hírek - Csillag Születik ötödik évad

2013. november 10. - Jasinka Ádám
  • Az NBC berendelt plusz öt részt a Sean Saves the World című szitkomhoz, azaz az első évad tizennyolc epizódos lesz.
  • A magyar származású Mariska Hargitay, aki a Law & Order: SVU-ban játssza az egyik főszerepet csillagot kapott a Walk of Fame-en (kép itt).
  • Az ABC remake-et készít az angol Bad Education-ből. A cím An American Education lesz, az írók között pedig ott van az a Peter Huyck és Alex Gregory, akik a King of the Hill-en is dolgoztak. A csatorna egyébként az eredeti sorozat főszereplőjét, Jack Whitehall-t is átemelte a feldolgozásba.
  • Az RTL Klub berendelte a Csillag Születik ötödik évadát. A show 2014 tavaszán kerül képernyőre, ami csak azért érdekes, mert a csatorna ide eredetileg a Your Face Sounds Familiar-t tervezte, csak a TV2 a koppintott változattal beelőzte őket és ugye azt nem akarták, hogy az RTL-re mutogassanak, hogy másoltak.
  • A FOX-nál kértek még egy Seth MacFarlane animációs sorozatot, mivel a három közül (Family Guy, American Dad, The Cleveland Show) kettőt elkaszáltak, igaz a második a TBS-en folytatódik. Az új sorozat címe Bordertown, ami egy texasi, képzeletbeli, sivatagi városban játszódik a középpontban egy háromgyerekes, házas apával, aki határőrként szolgál, de nem igazán tud alkalmazkodni a kulturális változásokhoz.
  • Anne Heche a Save Me után újabb NBC-s szitkomot kap, amit a Hung társkészítője Colette Burson jegyez.
  • Az M3-on olyan műsorok lesznek láthatóak mint a Cimbora, a Nők a pult mögött, a Kórház a város szélén, Táncdalfesztivál, Ki mit tud?, Játék határok nélkül, illetve adnak majd dokumentumfilmeket, sportközvetítéseket, vetítenek tematikus képeket és dalokat is. Részletes programtervet ezen a linken találtok.
  • Szerep: Paul Williams (Community), Maria Menounos (The Mindy Project), Alan Alda (The Blacklist), Cameron Deane Stewart (Austin & Ally), Cicely Tyson, Vanessa Williams, Blair Underwood, Keke Palmer, Clancy Brown (Trip to Bountiful), Ashley Scott (Unreal)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.11.10. 13:12:23

Bordertown várós, ráfér Seth-re egy friss, új animáció.
süti beállítások módosítása