Hírek - Usztics Mátyás sorozatot készít

2013. november 05. - Jasinka Ádám
  • Usztics Mátyás egy rendőrős sorozat első két részét forgatja öt különböző országban, köztük Magyarországban, Horvátországban, Ukrajnában, Lettországban és Azerbajdzsánban. A széria olyan, a rendőrtiszti főiskolán végzős diákokról szól, akik a hivatásukban még kezdők. A történet a rendőri pálya sikereit és buktatóit mutatja be, s az embert állítja a középpontba. A rendező, producer, forgatókönyvíró és főszereplő Usztics Mátyás, aki 36 epizódban és három évadban gondolkodik. A közszolgálati csatornára forgatott sorozat még nem sorozat, hiszen az MTVA csak akkor rendeli be, ha az első két rész megtetszik nekik, s várhatóan 2014 őszén kerülne képernyőre. A csatornának ez lenne a második új szériája a Kossuthkifli mellett.
  • Napi gasztroreality indul a Life Network-ön Restaurant címmel, amely epizódonként egy-egy népszerű magyar éttermet mutat be. A séfek elkészítik kedvenc ételeiket, tippeket adnak és bevezetik a nézőket a hely történetébe. Műsorvezető: Rideg Richárd
  • A Life Network másik új műsora a Gréta konyhája lesz, amiben vegán ételekkel ismerkedhet a néző. Műsorvezető: Stőhr Gréta
  • Interjú: D. Tóth Kriszta
  • Berendelés: Hulu: Quick Draw (2. évad)
  • Szerep: Aaron Stanford (12 Monkeys), Anna Gunn (The Mindy Project), Jacinda Barrett (The Following), Megyn Price, Bryan Batt, Nathalie Kelly, Johanna Braddy (Unreal)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása