Berendelt az ABC, elkaszálták Jennifer Love Hewitt sorozatát

2013. november 02. - Jasinka Ádám

 Az ABC az új sorozatai közül a Lucky 7-t kaszálta el elsőnek, amit két rész után le is vett a képernyőről. A második szériája, ami nem kap se teljes évados, se második szezonos berendelést a Back in the Game, aminél a bekért tizenhárom epizód képernyőre kerül.

TW.jpg

 A tavaszi tizenhárom rész mellé plusz kilenc részes berendelést kapott a Marvel's Agents of SHIELD, aminek a nézettsége nem a legacélosabb, de a pilotja az egyik legdrágább ABC-s epizódnak lett kikiáltva. A csatorna pedig ezen felül bekérte huszonkét epizódos első évadra a The Goldbergs-t és a Trophy Wife-ot. A Super Fun Night viszont csak négy plusz részt kapott.

 A Lifetime pedig nem berendelt, hanem kaszált, és nem kér több szezont Jennifer Love Hewitt masszírozós drámájából a The Client List-ből. A sorozat habár nem hozott rossz nézettséget azért kapott kaszát, mert elvileg a főszereplő és a csatorna nem tudott megegyezni. A magyar címén Ügyféllista az egyik húzó sorozata a Lifetime-nak, de mivel mind az új Devious Maids és Witches of East End népszerű a nézőszámmal nem lesz gondja az adónak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása