SzinkronVízió - Glades - Tengerparti gyilkosságok

2013. november 01. - Jasinka Ádám

 Az RTLII országos premierként adja a The Glades című sorozatot, ami az ajánló alapján Castle 2.0-nák tűnt, az első részt megnézve pedig mondhatom, hogy a hangulat és a stílus is hasonló. Lehet, hogy a főszereplő magyar hangja miatt, mivel mind Nathan Fillion-t, mind Matt Passmore-t Czvetkó Sándor szinkronizálja. Az egyik személyes kedvenc férfi szinkronhangom hozza azt a bolond, kedvelhető figurát, amit az író szerepében a szintén nyomozós sorozatban.

 A Glades első epizódjától nem vártam semmit, de meglepett, mivel könnyed, szórakoztató krimi, amit nem untam a felesleges drámázás és helyszínelés miatt. A szereplők közti interakciók és a színészek tetszenek, szóval ha nem égetik ki ezt a hangulatot és fásulnak bele, akkor érdekes sorozat lehet (annak ellenére, hogy tudom, elkaszálták).

 A főszereplőt Czvetkó Sándor hangolja, a női partnerét Major Melinda, az orvosszakértőt pedig Orosz István. Az eredeti hangok ismerete nélkül nekem tetszenek a szinkronhangok, de engem könnyű megnyerni egy-egy jó és kedvenc színésszel. Sőt, szerintem Matt Passmore-hoz nagyon is illik ez a magyar hang. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása