Édes Élet – 1x01: Szép celeblét

2013. szeptember 19. - wolfclaw

 Ha agyonvernek se tudom megérteni, miért kellett napi reality-t készíteni a TV2-höz kapcsolható celebek mindennapjairól? Hacsak nem azért, hogy ne egy új Győzike show legyen minden este. Bár, ha jobban megnézem az Édes élet olyan mint a Hal a tortán kaja nélkül.

Gyozike_1.jpg

 Nem tudom mitől lett ez a műsor címe. Ott van például Müller Attila, akinek leégett a kecója, elhagyta a barátnője, épp az After X-ből is kitúrták... szóval nincs jó szezonja. Neki mitől édes az élete? A szignál, a grafika meg a bemutatások is olyan rettenetesen semmilyenek mintha egy előadást látnánk az amplitudó moduláció emberi szervezetre gyakorolt hatásáról.

 A szereplőgárda számomra érthetetlen összetételű. Aki tudja, mi a közös Gombosékban, Gáspárékban, Berki Krisztiánban, Szögeczki /ex-VV/ Ágicában és Müller Attilában az homályosítson már fel legyen kedves, mert nekem semmilyen halmazelméletben nem jönnek össze.

Agica-Berki-tv2_1.jpg

 A vágók munkáját se értem. Egyik percben még Bea asszony oltja Győzit, aztán mire a mondat végére ér már Ágica nyomja talján bikájának abszolút bézik inglissel, hogy anyukája mit akar elmutogatni. De kapcsolni sincs időm, mert már a kigyúrt testű ex-vezérdrukker huzatja magát az Andrássy-n, hogy egy dugóban ülve ráeszméljen, hopp, a többmilliós verdában szériatartozék a görkori.

 Az "Édes élet" legnagyobb hibája, hogy üvölt róla a pitiáner műviség, amit le akarnak tolni a nyelőcsövünkön erőszakkal. Semmi sem indokolja ennek a műsornak a létét, mert ezek az élethelyzetek bármelyik bulvárlapban megtalálhatóak. Lehet röhögni Gáspárékon, vagy mereszteni a szemeket Gombos Edina mellein, de semmi szórakoztató értéke nincs. Hiába hirdeti másként a TV2, ez nem valóság ez show!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása