VideóVízió 2. - Így készültek a Társas Játék-plakátok

2013. szeptember 15. - Jasinka Ádám

 Jó kis werkfilm. Nem gondoltam volna, hogy ennyire macerás elkészíteni egy plakátot. Az viszont továbbra is látszik, hogy nem csak a sorozatnak jó a hangulata, de a forgatásokon a stáb is élvezi a munkát. Néhány plakátot itt tekinthettek meg. A videót a tovább mögött találjátok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reqcka 2013.09.18. 11:29:49

A legjobb magyar sorozat, imádom :)
Azt olvastam, hogy a második évad első két részét reg nélkül meg lehet majd nézni az HBO GO-n redir.ec/tarsasjatek

Jasinka Ádám 2013.09.18. 14:37:30

@reqcka: Az első évados részeken kívűl nem találtam mást, lehet, hogy a premier előtt teszi fel.

reqcka 2013.09.19. 11:19:21

Hmm, nem írtam le részletesen :) Szóval az egyik sajtóközleményben olvastam, hogy a második évadot dupla résszel kezdik okt. 6-án. Az HBO GO oldalán olvasgatva meg valahol láttam, hogy az elsőket reg nélkül elérhetővé teszik, bár nem tudom mikor. Premier előtti vetítést láttam nyereményjátékban, szóval nem hiszem, hogy premier előtt lesz, bár a múltkor a Trónok harca új évadot már délelőtt feltették az esti magyar premier előtt a GO-ra. Az is jó volt :) Azt viszont tudtam, hogy hol lesz, úgyhogy azt linkeltem be. Mondjuk van még pár nap, biztos fogják még reklámozni :D
Kíváncsi vagyok lesz-e olyan jó a saját kútfőből írt második évad mint az első volt.

turtundi 2013.09.24. 11:17:06

Én néztem anno az első évadot és nagyon bírtam. Várom a másodikat is, szerintem jó lesz. Az elsők közül sok fent van a youtube-on is.
süti beállítások módosítása