VideóVízió 1. - Szinkronos ajánló A búra alatthoz

2013. szeptember 07. - Jasinka Ádám

 A TV2 normális ajánlókat is tud készíteni, ugyanis sorra csinálják a hangulatos reklámokat az Under The Dome-hoz. A múltkori nyelvtani fülsértés után végre figyeltek arra, hogy nem magyar kifejezések, mondatfelépítések ne kerüljenek ki a vágószobából. Az ajánlókból kicsit képet is kapunk arról, milyen lesz a szinkron, ami így elsőre nem valami ütős. Jó, oké, ennyiből nem jön le, hogy egy színész hogyan alakítja a szereplőt, de vannak, akik ennyi alapján bejönnek, és vannak akik rossz választásnak tűnnek.

 A főszereplő Mike Vogel-nek kicsit furcsa Király Attila (akinek zseniális hangja van), nem vitatom, hogy meg tudja oldani a feladatot, de az orgánumok között van egy kis stílusbeli különbség. Az újságírónőhöz Mezei Kitty viszont jól passzol, míg Dean Norris-ként Vass Gábor elsőre érdekesen hangzik. Sokan Barbinek Pétert preferálják hozzá (van is benne valami), de ehhez a karakterhez szerintem jól passzol a mély hangjáról ismert színész is. A tovább mögött két ajánlót és a szinkronhangok listáját nézhetitek meg.

Szinkronhangok:

Mike Vogel - Dale 'Barbie' Barbara – Király Attila
Rachelle Lefevre - Julia Shumway – Mezei Kitty
Natalie Martinez - Linda Esquivel – Pálmai Anna
Britt Robertson - Angie McAlister – Csuha Bori
Alexander Koch - Junior Rennie – Fehér Tibor
Colin Ford - Joe McAlister – Timon Barnabás
Dean Norris - James 'Big Jim' Rennie – Vass Gábor
Mackenzie Lintz - Norrie Calvert-Hill – Pekár Adrienn
Nicholas Strong - Phil Bushey – Varga Rókus
Jolene Purdy - Dodee Weaver – Kokas Piroska

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása