Hírek - 420 ezer forintos büntetés az NMHH-tól

2013. szeptember 07. - Jasinka Ádám
  • Alec Baldwin az MSNBC-n kap péntek esti beszélgetős műsort, aminek a címe Up Late With Alec Baldwin lesz. A színész addig, amíg az NBC el nem kaszálta a 30 Rock, magyar címén A stúdió egyik főszereplője volt, így nem idegen arc a televíziós világban.
  • A Hazugságok gyűrűjében Magyarországon hatalmas nézettségi bukást hozott a TV2-nek, ami egyrészt a rossz programingnak is köszönhető. A kritikák a Homeland-hez hasonlítják, de ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, mert hiába néztem az első részt, ha a vágás miatt érthetetlen és élvezhetetlen volt. Oroszország azonban, ahol a Szulejmán remek nézettséggel fut, elkészíti a sorozat remake-jét.
  • Az Animal Planet berendelte a My Cat From Hell ötödik évadát.
  • Az Emmy-díjak nyerteseit Emily Deschanel és Zooey Deschanel, Kerry Washington és Diahann Carroll, Allison Janney és Anna Faris, valamint Tina Fey és Amy Poehler jelentik be.
  • Az NMHH szúrópróbaszerű ellenőrzése után bírságokat szabott ki a túl hangos reklámok miatt. A legnagyobb büntetést a TV2 kapta, így a csatornának 160 ezer forintot kell befizetnie, míg az M1 és az M2 együttesen 130 ezres büntetés kapott. Az RTL Klub-tól 80, míg a Duna TV-től 50 ezer forintot vár a Médiahatóság.
  • Szerep: William Atherton (Defiance), Keith David (Once Upon a Time in Wonderland), Kim Gordon (Girls), Zeljko Ivanek (White Collar), Carrie Preston (The Following), Cynthia Nixon (Hannibal), Chris Egan (Dominion), Candice Bergen (The Michael J. Fox Show), Charles Grodin (The Michael J. Fox Show), Christina Chang (Nashville), Greg Germann (HR), Briga Heelan (Undateable), Alan Dale (Dominion), Tom Wisdom (Dominion)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása