Szerelem a láthatáron - saját gyártással jön a Viasat3

2013. augusztus 22. - Jasinka Ádám

 A Viasat3 az őszre saját gyártással is jelentkezik a remek premier sorozatai mellett. A csatorna igencsak ki akar lépni az RTL Klub-os kábelcsatornák jelentette árnyékból, de a célközönségnél mért közönségarány csak ritkán magas annyira, hogy a hatodik pozícióból elmozdítsa a csatornát. Ennek érdekében egy "több országban is rendkívül sikeres formátumot" vetnek be, ami "innovatív módon használja a televíziót és a közösségi médiát".

Szerelem_a_lathataron.jpg

 A műsorban a "hazai celebvilág szinglijei próbálnak rátalálni a szerelemre". A reality szereplői Bencsik Tamara énekesnő, A címlaplány győztese Elbert Alexa, Fehér Adrienn színésznő, aki tavaly a The Voice-ban is megmutatta magát, valamint Völgyi Zsuzsi énekesnő. A Szerelem a láthatáron "olyan új, egyedülálló sorozat, amely négy ismert, szingli nő megánéletébe nyújt bepillantást". A csavar az, hogy a hölgyek nem élnek együtt, azaz nem tipikus valóságshow lesz. A szereplők videochat-en beszélik meg a tapasztalataikat és vesézik ki egymás randijait.

 "Négyüket minden héten segítőjük, Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető terelgeti az egyéni, és mégis közös „úton”. Ő az a személy, aki hetente új, váratlan feladatokkal látja el beszélgetőpartnereit – meglepetésszerű randikra küldi őket a számukra még ismeretlen jelöltekkel, vagy ha muszáj, szembesíti őket múltbeli, lezáratlan kapcsolataikkal."

Forrás: Viasat3
Fotó: Nánási Pál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása