VideóVízió 1. - Hazugságok gyűrűjében

2013. július 18. - Jasinka Ádám

 A TV2 a török sorozatait eddig csak a telenovellás műsorsávba rakta, de miután az RTL Klub-nak bejött, a történetileg szappanoperás sorozat a Szulejmán főműsoridőben, így ők is bepróbálkoznak egy ilyennel. Azonban a Szulejmán ellen indított sorozat nem történelmi lesz, hanem pszicho-thriller. A leírása alapján a történetben tipikus szappanoperás, drámás jegyek vannak, olvasva nem látszik, mi lehet a pszicho és a thriller vonal. Mindenesetre érdekes lesz, ugyanis az Ezel-ből ismert egyik színészt is látjuk szerepleni benne. A leírás és az ajánló a tovább mögött.

 Aylin, az építész édesanya szerető férjjel és problémamentes gyermekkel, így nagy boldogsággal van megáldva az élettől. Férjét egy nap kikíséri a repülőtérre az induló járathoz. A gép azonban lezuhan, túlélő nincs. De egy reménysugár csillan: a férj neve nem szerepel az utaslistán. A repülőtéri kamerák szerint ugyanis Selim nem szállt fel, hanem egy másik nő társaságában elhagyta a repülőteret... Titokzatos, fordulatos események, szerelem, barátság, gyűlölet. Mit tesz Aylin, miután tudomást szerez férje hazugságairól? Ki volt az a titokzatos hölgy a repülőtéren? És milyen titkokat rejt a múlt?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása