VideóVízió 2. - Gyilkossági helyszín

2013. július 18. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub után a TV2-nek is lesz egy olyan német akció-krimi sorozata, amiben az egyik főszereplő török. Azonban a Gyilkossági helyszín nem Németországban, hanem Törökországban játszódik. A sorozat kilenc részes és hasonló felépítésű, mint az angol sorozatoké, ahol egy rész másfél órás és igazán tévéfilmeket készítenek. A krimivel nem lehet annyira mellé lőni, főleg ha jó, nem elcsépelt és klisés. A leírást és az ajánlót a tovább mögött találjátok.

 Mehmet Özakin felügyelő olyan, mintha egy divatmagazinból lépett volna elő: tipikusan férfias, vonzó megjelenésű úriember. Az elegáns külső pedig veszélyes hivatással társul, ugyanis a mindennapokban a nyomozó kétfrontos harcot folytat, egyrészt a 15 milliós város bűnözői ellen, másrészt a honfitársaira jellemző bürokratikus szemlélet ellen. Ám mediterrán sármjával, hozzáértésével és megbízható barátja, Mustafa segítségével minden gyilkosságot felderítenek a 2000 éves Konstantinápoly határai között. Úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg őket, vagy talán mégis?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása