Comedy Central Bemutatja – 6x01

2013. június 11. - Jasinka Ádám

 A javában dübörgő nyolcadik szezon helyett nézzük meg, hogy a legnépszerűbb humor orientált csatorna Magyarországon milyen saját gyártású stand-up műsort készít. Az első öt szezonban népszerű és kevésbé ismert fellépők is megfordultak, ki-ki több ízben is szórakoztatta a nagyérdeműt. A hatodik évadban tizenhat adást és tizenhat fellépőt láthatunk.

vlcsnap-2013-06-11-13h36m19s128.png

 A szezonnyitóban az egyik, számomra, legérdekesebb humorista lépett fel. Mogács Dániel az, akinél elismerem a tehetségét, nem csak mint stand-upos, hanem mint színész és bábszínész is, de a néha indokolatlan üvöltése, amiből szerencsére visszavett, engem zavar. De ezt kezdi elhagyni és nem csak a humora, de az előadásmódja is egyre egyedibb és kiforrottabb.

 Az ő munkásságához hozzá tartozik a szerintem sokak által ismert Susogós Mackók, a Comedy Central reklámszüneteiben adott ötletes és vicces blokkok, Dr. Mogács és a Munkaügyekes Róbert karaktere. Utóbbinál remekül kihasználja azt, hogy képes őrülten nézni a szemeivel, illetve nem utolsó sorban, de remek színész is, akinek nem gond a hektikus, raccsoló és néha igazán szemétláda szereplőt megformálnia.

vlcsnap-2013-06-11-13h35m09s177.png

 Ebben az epizódban Mogács Dániel több kisebb történetet adott elő. Ezek közül nálam egyértelműen az állatidomáros vitte a prímet. Hihetetlen, mennyire képes megragadni egyes állatok jellemzőit és mind test-, arc- és hangjátékkal szemléltetni azt. Ezt a jelenetet zseniálisan hozta. Az ötlet is jó volt, de a kivitelezés mindent vitt.

vlcsnap-2013-06-11-13h35m44s27.png

 A többi szösszenet tőle sajnos kevésbé jött be. Poénok voltak, nevettem is, de egyik sem tudott olyan vicces és szórakoztató lenni, mint az állatos. Az a rész, amikor felhívott a közönségből valakit a színpadra nekem kínos volt. Azt szeretem, mikor a humorista reflektál a közönség reakcióira, beszélget velük, de az nem szokott tetszeni, mikor kihívnak valakit a színpadra. Ez sem jött be, de összességében nem adott elő rossz műsort.

Értékelés: Az a produkció, amit a Showder Klubban csinált szerintem az egyik legjobb előadása volt. Ez se maradt el annyira tőle, de itt kevésbé éreztem az összefogottságot és az egyensúlyt a történetek között. Sikerült nagyon jót és kínosat is csinálnia. A Comedy Central Bemutatjás előadása a régebbi, szóval levonhatjuk a következtetést, hogy azóta még jobb lett Mogács Dániel.

6/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása