Hírek

2013. június 05. - Jasinka Ádám
  • Magyar premier: Cool TV: Alcatraz 1x01 06.17.
  • A Modern Family író gárdájához csatlakozik a korábban a Saturday Night Live-nál dolgozó Emily Spivey, aki kitalálta az Up All Night című sorozatot az NBC-nek.
  • A Game of Thrones-ból is ismert színésznő Michelle Fairley csatlakozik a USA Network sorozatához, a Suits-hoz.
  • Justin Theroux játsza a főszerepet Damon Lindelof új sorozatában, a The Leftovers-ben. Az HBO-ra készülő széria Tom Perrotta azonos című regénye alapján készül. A történet középpontjában az Elragadtatás utáni élet, a Földön maradt emberek állnak. A főszereplő, Kevin Garvey, rendőrfőnök és két fiú apja, próbálja a normálishoz hasonlítóvá tenni az új világot.
  • USA-nézettség hétfő: A The Voice (11,29M, 18-49: 3.3) egyik korosztályban sem lett a nap legnézettebb műsora. Az országos nézettségeknél viszont kiemelkedő eredményt ért el, és nyert. A vele egy műsorsávban adott The Bachelorette (5,69M, 18-49: 1.7) közepes nézettséget hozott. A The Goodwin Games (1,62M, 18-49: 0.7) nézettsége alacsony. A FOX, hogy reklámozza Charlie Sheen sorozatát, el kezdte adni az Anger Management-et (1,65M, 18-49: 0.7), de a nézők nem kíváncsiak rá annyira. A kábelen 5M-ós nézettséget hozó epizód országoson kevesebb nézőt érdekelt. A Revolution (6,17M, 18-49: 2.0) évadfináléja nyerte a műsorsávját a szintén premier Mistresses (4,40M, 18-49: 1.2) ellen. A kábeles műsorok közül a legnézettebb az NBA Playoff (11,57M, 18-49: 5.1) lett, a sorozatok közül jó nézettséget hozott a Teen Wolf (2,36M, 18-49: 1.0) és a Longmire (3,75M, 18-49: 0.8) is.
  • Elkészítették Lego-ból a Szellemirtók, a Hazárd megye lordjai, a Szupercsapat és a Knight Rider autóit.
  • Justin Chatwin kiszáll a Shameless amerikai verziójából.
  • A BBC America tévéfilmjében, a Burton and Taylor-ban a két főszereplőt, Richard Burton-t és Elizabeth Taylor-t két ismert színész, Dominic West és Helene Bonham Carter alakítja. A tévéfilm a két színész tragikus románcáról szól. Az első stúdiófotót itt nézhetitek meg.
  • A Hallmark képregény adaptációjában, a The Hunters-ben játszik Victor Garber és Michelle Forbes. A Mirror, Mirror című képregény alapján készülő film középpontjában a Hófehérkéből ismert varázstükör áll, ami követi a Flynn testvéreket, akik fejest ugranak egy utazásba, hogy megtalálják a szüleiket.
  • Interjú: Dan Stevens (Matthew - Downton Abbey)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása