Döntős a magyar Attraction a brit tehetségkutatóban

2013. június 02. - Jasinka Ádám

 A brit tehetségkutató hetedik évadában két magyar csapat is bejutott az elődöntőbe, de csak egyikük, az Attraction vesz részt a döntőben. Sőt, nem is akárhogyan, hiszen a közönségtől ők kapták a legtöbb szavazatot, így első helyen mentek tovább a döntőbe. A műsort nézve elég gyenge a felhozatal, inkább bohóckodnak, mintsem komolyabb, vagy érdekesebb produkciót csinálnak. Persze vannak jó énekesek, akik valamivel megfűszerezik az előadásukat, de a legtöbbjük semmi extra.

970640_10151674376052456_1962904901_n.jpg

 A műsor viszonylag komolyan vehetetlen. Nincs az az érzésem, hogy itt tétje van a dolognak, mivel egy produkciót háromszor láthatunk összesen, ami azért kevés. Sok a válogató és az elődöntők is gyorsan pörögnek, egy hét alatt lerendezik őket, majd a döntő és kész. Nem azt mondom, hogy nyújtsák, mint a rétestésztát, de ez a formátum számomra kicsit idegen.

601318_10151674751127456_2070438437_n.jpg

 Ezt leszámítva, illetve azt, hogy érdemi fellépő nem nagyon van, a magyar csapat a döntőbe jutott. A műsoridő miatt rövidebb produkciót csináltak, de így is hatásos és szerintem zseniális lett. A zsűri az adásban csak náluk mondott úgy dicséretet, hogy nem közönnyel, csak úgy löktek oda valamit. A Britain's Got Talent Facebook oldalán közel százezren like-olták a produkciójukról feltöltött képet. Nem csak azért ők a kedvenceim, mert magyarok, hanem mert tehetségesek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása