Munkaügyek – IrReality Show – 2x19

2013. május 29. - Flankerr

szsz.PNG

 Az HBO-s Terápia és Társas Játék mellett még egy olyan magyar sorozat van, ami szórakoztató, igényes, ráadásul a maga szintjén siker is. Ez a Munkaügyek, aminek olykor több nézője van célközönségben, mint előtte Fábrynak. Meg is érdemlik a fiktív Munka és Űrbiztonsági Hivatalban dolgozó irodisták a sikert, mert roppant szórakoztató és vicces részeket tesznek elénk. Következzék a 2. évad 19. részének ismertetője, kedvcsinálóként.

munkaugyek3.jpg

 Rögtön az egyik legjobb arccal, Róberttel kezdünk, aki űrbiztonsági felelősként riasztást kap a NASA-tól: egy műhold fog Magyarországra zuhanni. Mindenki vérmérséklete szerint reagál, kivéve a mindig magabiztos minisztériumi biztost, Tamást, aki jobban összeomlik, mint egy óvodáscsoport Bambi anyjának halálakor. Valaki kitalálja, hogy forgassanak egy videót, amiben tájékoztatják a lakosságot a helyzetről és megfelelő viselkedésről. Ráadásul, hogy eltereljék a figyelmet a vészhelyzetről, a csinos Timi olvassa fel a szöveget, egy szál melltartóban.

munkaugyek1.jpg

 Az eredetileg vésztartaléknak szánt videó véletlenül adásba kerül, így az egész ország pánikba esik. A főpolgármester és szóvivője a Hivatalba sietnek, hogy rendet teremtsenek. A főnököt keresik, csak azt nem tudják, hogy a bölcsődés szintre visszahülyülő Tamás épp a Titanic jeleneteit éli újra, a főosztályvezető Elvirával. Hát nem semmi látvány volt..:)

munkaugyek2.jpg

 Aztán csak sikerül összerántani a társaságot egy pánikoszlató sajtótájékoztatóra, ahol kiderül, hogy a főpolgármester szókincse enyhén szólva szűk, és egy tekegolyónak is nagyobb az önállósága, mint neki. Végül becsapódik a műhold, persze csak minimális károkat okozva. Röviden ennyi. Persze leírva közel se olyan vicces, de higgyetek nekem, érdemes megnézni. Ahogy az egész szériát, aminek szerencsére berendelték a 3. évadát..:)

10/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása