Forog a Downton Abbey negyedik évada - képek

2013. május 18. - Jasinka Ádám

 A mostani idők egyik legsikeresebb brit sorozata a Downton Abbey. Azért csak az egyik, mert a szigetország olyan sorozatok készített mostanában, mint a Sherlock vagy a Broadchurch. Azonban az angol úri életet is bemutató sorozat nem csak hazájában, hanem az Amerikai Egyesült Államokban is népszerű. Ezt mutatja az is, hogy a nézettsége a Super Bowls ellen sem csökkent annyira.

 A harmadik évad felüdülés volt a világháború eseményeitől komor és feszült második évad után, viszont közel sem volt annyira izgalmas, mint az első. Panaszra viszont nem lehet okom, mivel jól keverték a kártyákat, történetek érdekes dolgok, tényleg érzelmileg megterhelő jelenetek és döbbenetesen megoldások. Olyan dolgokat is mutattak, amiket amerikai sorozatokban nem szoktak. Szóval kis visszaesés ugyan a harmadik évad, de még mindig remek dráma olyan szereplőkkel, akiket kedvelni lehet. A tovább mögött találtok még képeket.

DA1.jpg

DA3.jpg

DA5.jpg

DA2.jpg

DA4.jpg

A képek forrása a Digitalspy.co.uk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása