Berendelések 6.: CBS

2013. május 12. - Jasinka Ádám

 A CBS a 2012/13-as szezonban berendelt sorozatai közül csak az Elementary-nek adott új évadot, viszont elkaszálta a CSI: New York-i helyszínelőket és a Rules of Engagement-et. Az új sorozatai között vannak érdekességek és neves színészek.

Hostages

Történet: A főszereplőnő egy washingtoni sebész, aki azután, hogy megoperálja az Amerikai Egyesült Államok elnökét, egy politikai összeesküvés közepében találja magát. A családját elrabolják és az ő felelőssége, hogy megmentse az életüket. A sorozat izraeli formátum alapján készül.
Szereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Tate Donovan, Rhys Coiro, Billy Brown, Sandrine Holt, Mateus Ward, Quinn Shephard, James Naughton
Stáb: Jeffrey Nachmanoff (író, executive producer, rendező), Jerry Bruckheimer (ex.p.), Jonathan Littman (ex.p.), Omri Gibon (ex.p.), Rotem Shamir (ex.p.), Rick Eid (társ ex.p., showrunner), Chayim Sharir (társ ex.p., showrunner), KristieAnne Reed (társ ex.p.), Alon Aranya (ex.p.)
Stúdió: Warner Bros. Television, Jerry Bruckheimer Television

Várható magyar csatorna: RTL Klub

Intelligence

Történet: A sorozat középpontjában egy Cyber Kommandó áll, amit egy ügynök köré építettek, akinek az agyába egy chip-et ültettek, s ezért lett az különleges képessége, hogy számítógép szerűen látja a világot.
Szereplők: Josh Holloway, Marg Helgenberger, Meghan Ory, Michael Rady, James Martinez, PJ Byrne, John Billingsley (vendégszereplő), Will Yun Lee (vendégszereplő)
Stáb: Michael Seitzman (író, ex.p.), David Semel (ex.p., rendező), Tripp Vinson (ex.p.), Rene Echvarria (ex.p.)
Stúdió: ABC Studios, CBS Television Studios

Várható magyar csatorna: RTL Klub, TV2

We Are Men

Történet: A sorozatban egy frissen szinglivé vált férfi beköltözik egy tapasztal férfiak lakta lakásba.
Szereplők: Chris Smith, Kal Penn, Jerry O'Connell, Tony Shalhoub, Rebecca Breeds
Stáb: Rob Greenberg (író, ex.p., rendező), Eric és Kim Tannenbaum (ex.p.)
Stúdió: CBS Television, Tannenbaum Co.
(egykamerás)

Várható magyar csatorna: TV2, HBO

Mom

Történet: A sorozat középpontjában egy ivásról nemrég leszokott, egyedülálló édesanya van, aki új életet próbál kezdeni a Napa Völgy-ben.
Szereplők: Anna Faris, Allison Janney, Nate Corddry, Matt Jones, Spencer Daniels, Blake Garrett Rosenthal, Sadie Calvano, French Stewart
Stáb: Chuck Lorre (író, ex.p.), Eddie Gorodetsky (író, ex.p.), Gemma Baker (író, ex.p.)
Stúdió: Warner Bros. Television, Chuck Lorre Productions
(többkamerás)

Várható magyar csatorna: RTL Klub, Viasat, HBO

The Millers

Történet: A sorozat egy frissen elvált apukáról szól, akinek az élete tovább bonyolódik azzal, hogy a szülei odaköltöznek hozzá.
Szereplők: Will Arnett, Margo Martindale, Beau Bridges, JB Smoove, Mary Elizabeth Ellis, Michael Rapaport, Eve Moon, Cole Ewing
Stáb: Greg Garcia (író, ex.p.), James Burrows (rendező)
Stúdió: CBS Television Studios
(többkamerás)

Várható magyar csatorna: TV2, HBO

Crazy Ones

Történet: Apa-lánya szitkom egy marketinges cégnél.
Szereplők: Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton
Stáb: David E. Kelly (író, ex.p.), Dean Lorey (ex.p.), Bill D'Elia (ex.p.), John Montgomery (ex.p.), Mark Teitelbaum (ex.p.), Jason Winer (ex.p., rendező)
Stúdió: 20th Televison
(egykamerás)

Várható magyar csatorna: RTL Klub, HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása