Angol tematika a Story4-en

2013. május 11. - Jasinka Ádám

 A Story4 egyébként is sok krimi, főként angol sorozatot ad, amire most ráerősít. A műsorok között vannak premierek, régi kedvencek és Egyesült Királysághoz fűzödő filmek. Premier filmvetítések, sorozatok, dokumentumfilmek, koncertfilmek és egy válogatott labdarúgó-mérkőzés a palettán.

 A Story4 a minőségi szórakoztatást tartja szem előtt, ezért szeretné folytatni azt az együttműködést, amit a Brit Nagykövetségen megnyitott Downton Abbey premierrel elkezdett. A Brit hetek alatt megismerhetjük az egyik legkedveltebb királyi szerelmespár, Katalin és Vilmos igaz történetét egy játékfilmben. Betekinthetünk Lady Diana utolsó napjaiba, de egy filmen keresztül az életét is megismerhetjük. II. Erzsébetről megtudhatjuk, hogy királynőként, anyaként és feleségként hogyan éli az életét.

 Itt lesz látható Agatha Christie két nyomozója, a régi kedvenc Poriot az őt alakító briliáns David Suchet megformálásában, Miss Marple pedig vadonatúj résszel Julia McKenzie alakításában. Kizárólag a Story4-en látható a Downton Abbey Golden Globe-díjas és Emmy-díjas kosztümös sorozat, amely már itthon is meghódította a nézőket. A második évad romantikus befejezése után a harmadik évaddal ősszel tér vissza a Crawley család.

 A filmek között nem érdemes választani, egyszerűen mindet látni kell! Szerelmes film, vígjáték vagy dráma: a szórakozás garantált. Az angol beteg, P.S. I love you, Egy fiúról, Szellemíró, Elizabeth és még több remek film lesz a Story4 műsorán.

 Ha pedig a Pokol konyhája vonz minket, Gordon Ramsay szívesen lát mindenkit! Országos tévépremier 10. évad a Story4-en! A férfiak örömére igazi foci ünnep lesz, a Brazília – Anglia válogatott labdarúgó mérkőzést élőben közvetítjük június 2-án este!

 Lazításképpen vasárnap koncerthangulatban tölthetjük az estéket: a jóképű Take That fiúkkal, a Spice Girl lányokkal és az örökifjú Tom Jones-szal.

Forrás: Story4 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása