Strike Back forgatás az Acsa-újlaki kastélyban

2013. április 30. - Flankerr

 2013 április 30. Délelőtt jön a riasztás telefonon: sorozatot forgatnak az Acsa-újlaki kastélyban! Ha már a közelben lakom, nem hagyom ki az adandó alkalmat, és egy barátommal a helyszínre sietünk, rutinosan kutyasétáltatásnak „álcázva” a terepfelmérést. Már messziről fehérlenek a produkció teher és lakóautói. A stáb a nemrég felújított kastély első emeletén az erkélyre koncentrál, ezt veszik célba az állványok, reflektorok.

 Oldalról belesve „félreállítva” egy Bentley kupé és egy régi kombi tűnik fel, ezek tuti nem stábautók. Közben beszédbe bocsátkozunk a végtelenül kedves ott lévőkkel, és sanda gyanúm megerősítésre került: nem más forgat Acsán, mint napjaink legjobb akció sorozata a Strike Back! A kastélyt megkerülve végig sétálunk a színészek és a stáb lakóautói, a sminkesek és a konyha között: a barátságos fogadtatást meghálálva itt nem fotózunk, bár az látszik, hogy még nincs óriási pörgés.

 Az előkészületekből úgy tűnik, hogy esti/éjszakai jelenet(ek) lesz itt leforgatva. Ezért úgy döntünk, este még visszatérünk. Ha érdemleges történéseket sikerül elcsípnünk, arról is beszámolunk majd. Én a magam részéről remélem, hogy, a második évadhoz hasonlóan (ott az évadzáró egyik kulcsjelenete játszódott a turai kastélyban), a most felvett képsorok a kastélyt, mint az acsa-újlakit fogják mutatni, és nem mint mondjuk egy csecsen főhadiszállást Dagesztánban. A kiváló fényképeket pedig hálásan köszönjük Králik Lászlónak!

További képekért kattints a kép alatt, a továbbra.

IMG_9546.JPG

IMG_9550.JPG

IMG_9631.JPG

IMG_9630.JPG

IMG_9633.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása