Hírek

2013. április 25. - Jasinka Ádám
  • A Hannibal negyedik részét, amit a bostoni robbantás miatt nem adnak le, a készítő, Bryan Fuller úgy döntött, hogy hat részes mini sorozatként mégis leadják, de az interneten. A videók Magyarországon nem érhetők el, de aki meg tudja oldani, az itt nézheti meg őket. (Egyébként az AXN magyarul adni fogja.)
  • A BBC berendelte a Great British Sewing Bee második évadát. A műsor a Great British Bake Off mintájára készült, csak nem sütnek, hanem varrnak benne.
  • Az ABC Family berendelte sorozatnak a Chasing Life című pilot-ot (korábban Terminales). A sorozat tíz epizódból álló, az alapötlete egy mexikói műsorból való.
  • USA-nézettség kedd: A The Voice (12,78M, 18-49: 4.1) nézettsége megint jó volt és a célközönségnél a legnézettebb műsor lett. A vele egy műsorsávban futó NCIS (17,33M, 18-49: 2.8) a célközönségnél ugyan elmaradt, de a teljes lakosságban verte az énekes reality-t. A brit séf, Gordon Ramsay műsora, a Hell's Kitchen (4,83M, 18-49: 2.0) közepes érdeklődést generál. A célközönségben nyert, a teljes lakosságban bukott az ABC celeb műugrós reality-je, a Splash (4,87M, 18-49: 1.1) ellen. Az NCIS: Los Angeles (14,22M, 18-49: 2.7) mind a két korosztályban nézettebb volt, mint a Dancing with the Stars (12,65M, 18-49: 2.0). Az NCIS-szek után jól teljesítő Golden Boy (7,94M, 18-49: 1.4) hozta a szokásos nézettségét, A hidegsebész (9,35M, 18-49: 1.4) viszont a táncos műsor nézőit jól tartotta meg és nyert a CBS-szes sorozat ellen.
  • A Heti Hetes nézettsége csökkent az RTL Klub-os eredményhez képes, de az új csatornán, az RTLII-n is jó számokat ér el. Az RTLII-n jónak számító 153-220 ezres nézettséget tud és a célközönségnél 3-4%-os közönségarányt.
  • Kovács Ákos a Fókuszban cáfolta meg a pletykát, miszerint ő lesz az X-faktor egyik új mentora.
  • A Nézőpont intézet elkészítette az RTL Klub, a TV2, az M1, a Duna és a Kossuth Rádió hírműsorainak elemzését. Kiderül melyik csatorna hírműsora a legbulvárosabb, a legbűnügyibb és ki foglalkozik a legtöbbet a gazdasággal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása