Felhívás

2013. április 19. - Jasinka Ádám

 Arra jutottam, hogy ideje bővíteni a blog kínálatát, gondolok főképp a sorozatokra. Ez viszont egyedül nem megy és mivel van egy-két ötletem a bloggal kapcsolatban így még kevesebb "munkaidőm" van az írásra. Persze tudok írni, nem is ez a probléma, inkább az, hogy a jobb írásokhoz, kedvcsinálókhoz, ajánlókhoz idő kell mire megfogalmazza őket az ember és esetleg háttéranyagot keres hozzá.

 A másik, amiért úgy gondolom, hogy nem ártana társ blogger vagy vendég blogger az az, hogy színesedjenek a blogon a sorozatok. Nagyjából belőhető az ízlésem és az, mely sorozatokról írok könnyen és szívesen és melyek azok, ahol nem tudok igazán érdemben kritizálni.

 Gondolok itt olyan sorozatokra, mint a FOX animációs blokkja, a sokadik évadnál tartó sorozatok és az új sorozatok. És mivel Magyarországon is vannak azért sorozatok, még ha nem is érik el a külföldi színvonalat, lehetne értekezni róluk. Na ezekre nem sok időm van, maximum nézem ezeket a sorozatokat írni viszont, pozitív vagy negatív véleményt, nem tudok.

 Úgyhogy, aki érez magában, hogy is szokták, aki érez magában írói tehetséget vagy írt már korábban és lenne kedve, ideje egy-két ízben, de méltatni kedvenc sorozatát vagy segíteni nekem, mondjuk a magyar televíziós hírekben az írjon e-mail-t. Előre is megköszönöm a segítséget.

musorvizio@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása