The Big Bang Theory – 6x20

2013. április 16. - Jasinka Ádám

 Az Agymenők régen csináltak tényleg ennyire szórakoztató és élvezetes epizódot, de azt kell, mondjam, hogy a közepes ötödik évad után egy kellemes és meglepően jó részeket is produkáló hatodik évadot készítenek.

vlcsnap-2013-04-16-16h03m12s6.png

...félek a szögletes formáktól. Ezért nincsen kockás hasizmon...

 Nem azt mondom, hogy ez a rész hozta újra azt a színvonalat, amit az első három évadban űztek a geek-ek, de másfajta megközelítéssel állnak a készítők a megnövekedett színészgárdához és 6x15 után újra egy szórakoztató részt tettek le az asztalra. És visszagondolva a hatodik évadra, az új humor- és történetirány is fekszik nekem, sőt, a könnyedebb humor még szórakoztatóbb is.

vlcsnap-2013-04-16-16h07m51s54.png

 Ebben a részben nagyon jól bántak a készítők a szereplőkkel, nem csak, hogy mindenki kapott játékidőt, de mindenki minőségien kapott a jóból. Jó poénok, fricskák, testbeszédek és mimikák voltak a részben, amik mind hozzájárultak ahhoz, hogy bízzak abban, a színvonala marad.

vlcsnap-2013-04-16-16h11m52s105.png

 Agymenőink a részben egy örökös állásért smúzoltak a vezetőségi tagoknál és láthattuk, ki milyen módszerrel hízelgi be magát a bizottság tagjaihoz. Itt Sheldon kitett magáért, rasszista, bunkó és önmagához képest is humoros volt. Egyértelműen ő, Penny és Leonard voltak a rész főszereplői, a többiek pedig hősiesen adták az alapot nekik, nem csak tessék-lássék kliséket puffogtatva.

Értékelés: Az Agymenők régen volt ennyire vicces és szórakoztató. A kezdetben ellenszenves új szereplők, ha maradnak ebben a háttér szerepkörben, akkor jóban leszünk a sorozattal. A sorozatot nem kedvelőknek vagy kaszálóknak mondom, hogy ezt a részt nézzék meg, mert ez meghozhatja a kedvüket, hogy darálják le az új évadot.

8/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása