Bejött a Szombat Esti Láz az RTLII-nek

2013. április 15. - Jasinka Ádám

 A széria legnézettebb része a finálé volt április 13-án, ekkor a kiemelt célcsoporton (18-49) 11,8%-os közönségarányt ért el. Ha a teljes lakosságot vizsgáljuk, az utolsó adást átlagosan 676 148 néző látta, ezzel az eredménnyel az idei év legnézettebb műsora lett, ha az országos lefedettségű csatornák műsorait nem vesszük figyelembe. Azt is fontos azonban hozzátenni, hogy magyar kábelcsatorna műsorát utoljára 1999. december 15.-én nézték 676 ezernél többen (TV3, Reszkessetek betörők 2., a teljes lakosságból 725.060 néző).

(Az eredeti méretért kattints a képre.)

szel-15_het.jpg

 Nagyon jól alakult a Szombat Esti Láz online látogatottsága is. A műsorfolyam egészére elmondható, hogy szombat esténként és az azt követő két napban nagyon megemelkedett a műsor utáni online érdeklődés. 
A döntőt követő napon a műsor oldala közel 35 ezer egyedi látogatót vonzott, akik több mint 205 ezer oldalletöltést generáltak.

Forrás: RTLII Sajtóosztály
Forrás: Médián Webaudit

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása