Under The Dome - új ajánlók

2013. április 07. - Jasinka Ádám

 A CBS szerintem egy jó döntéssel, de bekérte Stephen King Under The Dome című regényéből készült sorozatot, ugyanis a regényt meg szerették volna filmesíteni, ugyanúgy, mint a legtöbb Stephen King könyvet, csak valahol, vagy a költségeknél, vagy a stúdióknál, de elakadtak a folyamatok. Szerintem három kiemelkedő Stephen King film van, melyeket Frank Darabont rendezett, valahogy nálam ő az, aki el tudta kapni az író világát és ezért lett hatásos és nyomasztó film mind a Halálsoron, mind A köd és mind A remény rabjai. Utóbbit nem láttam, de az IMDb-n a legmagasabb pontszámot kapott film.

601409_409393069147360_493148413_n.png

 A televíziós körökben is gyakori a horror és thriller egyik legsikeresebb írójának műveinek megfilmesítése több kevesebb sikerrel. Láthatjuk, hogy A colorádói kölyökből milyen Haven készült, vagy A holtsáv regényből milyen sorozat. Ezek a jobbak közé tartoznak, mint ahogy a Gary Sinise főszereplésével készült mini sorozat A végítélet is. A legutóbbi feldolgozás a Bag of Bones-ból készült, amit az AMC csatorna Pierce Brosnan-nel a főszerepben készítettett el.

 Az új sorozat pedig a Magyarországon két kötetben megjelent A bura alatt című regényből készül. A sorozat a CBS csatornára készül és nem kisebb ember rendezi az első részt, mind a dán Niels Arden Oplev. A sorozat szereplői között vannak ismerős sorozatosok, mint például a Breaking Bad című sorozatban is játszó Dean Norris vagy a Szellemdoktorban (A Gifted Man) is szereplő Rachelle Lefevre. A sorozatot Brian K. Vaughan amerikai képregény és televíziós író készíti.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása