Modern Család - 4x01

2013. február 13. - Jasinka Ádám

 A sorozat negyedik évada már javában dübörög az Amerikai Egyesült Államokban, azonban a Modern Család HBO-s szinkronja, igen, mert az RTLII is megcsinálta új címen (Egy rém modern család) és új szinkronhangokkal (kivétel Kerekes József), de az HBO szinkronhangjai jobban tetszenek, lehet azért, mert azt előbb hallottam, szóval az HBO-s verziót követem, mert eredeti nyelven nem tetszik a sorozat.

modernfamily2.png

 Magyarul tökéletes, ez az etalon. Tipikusan családi vígjáték, ami az egyik legjobb szitkom a televíziós piacon szerintem. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a sorozatról, hiszen az első évad egyszerűen úgy volt összerakva, ahogy kell, és a többi, két évad is magas szinten űzi ezt a minőséget. A harmadik évad egy kicsit érdekes lett, mondjuk, hogy megtorpantak az írók, előtérbe kerültek az érzelmek, de ahogy a negyedik évad kezdett, az több, mint feledtette ezeket a kikacsintásokat a drámázás felé.

modernfamily.png

 Ott hagytuk abba a Modern Család történetét, aki az HBO-n nézi, hogy Cam és Mitchell örökbe akartak fogadni egy gyereket, de a kórházban, ahol komplett telenovella epizódba csöppentek kiderült, hogy a nagymama nem engedi, hogy lánya örökbeadja a gyermekét, Cam és Mitch pedig csalódottan indult haza. Gloria viszont rájött, hogy terhes.

modernfamily3.png

 A negyedik évadba pedig itt kapcsolódunk be. Jay hatvanötödik születésnapjára készülnek, és Gloria azon gondolkodik, hogy mondja el Jay-nek, hogy gyereke lesz. A reggeli poénkodásnál látszott, vagyis szerintem, hogy Manny karaktere, és a túlérettsége erőltetett, vagyis nekem ő az a karakter, aki idegen, és nem is tetszik annyira, felnőttebb a felnőttnél.

 Jay születésnapját Phil és Jay barátai horgászva ünneplik, de Jay kétszer is vízbe esik. Cam és Mitch pedig elmondják Lilly-nek, hogy nem fogadnak öröbe senkit, Lily pedig szeretne ezért egy Larry nevű macskát. Hogy, miért Larry nevűt, azt sem Cam, sem Mitchell nem tudja. A macskaörökbefogadás viszont nem megy úgy, ahogy szeretnék.

 Az első rész azért is volt jó, mert mindenki kapott egy szeletet a részből, és nem egy csoport állt a rész közepén, azaz nem csak Jay-ről, Gloiáról és Manny-ről szólt a rész, hanem mindenkiről, a végén pedig ugrottunk is kicsit, és mind azt, amit elmondtak a részben, azaz, hogy Phil szakállat akar, Cam és Lilly macskát mind megtörténik és látjuk, mi lett a dolgokból, hogyan karmolta össze Mitchell arcát a cicus.

 Az új évad első részében minden benne volt, amiért a Modern Családot szeretni lehet, Phil bolondságai, és ezért kicsi összekapásai Claire-rel, Manny túlérettsége (mondjuk ezt nem szeretem), Cam és Mitchell interakció és a kínos jelenetek.

Értékelés: Magasara tették a mércét ezzel a résszel, a történetet is folytatták. Nem csak ökörködnek, poénkodnak, hanem van egy történetszál, amit követnek és így viccesek. A szereplőkkel nincs baj továbbra sem, és a szinkron nálam az, ami dob az egészen.

8/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása