Guys With Kids - Aranyos gyerekek közepesen viccesen

2013. január 12. - Jasinka Ádám

 A Guys With Kids az NBC csatorna egyik új vígjáték sorozata, ami nem is annyira rossz, és nem is annyira kínos humorilag, mint elsőre gondoltam. A humora jó, klisék vannak benne, de nem jellemző. Az alkotók között szerepel Jimmy Fallon is, aki az NBC-n vezeti saját talk show-ját, és játszott az amerikai Taxi című filmben. A humorista sorozata egy kellemes szórakozást nyújtó műsor.

vlcsnap-2013-01-12-11h23m10s132.png

 A sorozat három, gyermekét, gyermekeit nevelő férfiról szól, és arról, hogy hogyan bírkóznak meg a szülői feladatokkal. Az egyikük, akit a Horrorra akadva filmekből is ismert Anthony Anderson alakít, négy gyermek édesapja és feleségével (Tempestt Bledsoe) nevelik a gyerekeket. A másik férfi (Zach Cregger), aki nem vált el, egy lány és egy fiú édesapja. Felesége (Jamie-Lynn Sigler) vigyáz a gyerekekre, amíg ő dolgozik. A harmadik férfi (Jesse Bradford) pedig elvált, és ex-feleségével (Erinn Hayes) felváltva nevelik a gyereküket.

vlcsnap-2013-01-12-11h21m12s232.png

 Az első részben megismertük a szereplőket, és kinek hány és milyen gyereke van. A karakterek közepesen vannak  kidolgozva, az epizód végére pedig meg is lehet kedvelni őket. A színészek jók, és a sorozat karakteri részével nincs baj. Az ex-feleség az ellenséges karakter, aki saját magának ad igazat mindig és volt férjét nem engedi, sem hogy szórakozzon, sem hogy azt tegye, amit szeretne. Az első részben azonban megenyhül, érdekes lesz a következő részekben, marad-e zsarnokias?

vlcsnap-2013-01-12-11h24m27s131.png

 A kedvenc szereplőm az első rész alapján az elvált férj. Volt feleségével lesznek összetűzései, mind a gyerekneveléssel, mind pedig saját, már nem házas, életükkel kapcsolatban. Az ex-férj karaktere szimpatikus, megpróbál újra randevúzni, de a házas élet, és a gyerek nem könnyíti meg a dolgát.

 A négy gyereket nevelő házaspár karaktere annyira nincs kiforrva, náluk a sok gyerek miatti káosz és a férj vágyai; egyedül lenni a feleségével a mozgatórugó az ő történetükben. A gyerekeket nem ismerjük annyira egyenként, inkább tömegként kezelik őket.

 A harmadik pár, a két gyermekkel otthon maradó feleség, és a dolgozó férj a szelediburdi család. A férj nem igazán felnőtt, gyerekes a viselkedése, de emelett tud éretten gondolkodni, romantikázni, ha kell.

Értékelés: A reklámok, és a promók alapján nem tűnt izgalmasnak, érdekesnek ez a sorozat. Nem egy kiemelkedően jó, és nem is rossz sorozat. Klisés, és az alaptörténet sem izgalmas annyira, de valamiért mégis jó ez a sorozat. A humora érdekes, a kliséség miatt is, nem annyira vicces, ez inkább egy családias vígjáték sorozat.

4/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása